• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2024

06:57

Otkriveno! Ovo je igrač kojem je pretio Natho! Reprezentativac ove zemlje je izludeo Izraelca! (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

Otkriveno! Ovo je igrač kojem je pretio Natho! Reprezentativac ove zemlje je izludeo Izraelca! (VIDEO)

Podeli vest

Kapiten Partizana Bibars Natho "odlepio" je tokom meča sa Vojvodinom zbog prozivki vezanih za njegovu domovinu Izrael, a sada je poznato i ko mu ih je uputio.

Izraelski vezista je u jednom momentu pretio da će napustiti teren zbog verbalne provokacije Seida Koraća (22), defanzivca novosadskog tima i reprezentativca Luksemburga.

"Izvedi ga napolje, odmah, inače ću ga ubiti. Ubiću ga. Rekao je da podržavam to što Izrael ubija ljude, izvedi ga napolje", vikao je Natho.

 

 

Natha su smirivali novi trener Partizana Albert Nađ i Božidar Bandović, ali ovom je pao mrak na oči.

Sudija Srđan Jovanović je tom prilikom prekinuo duel, poručio Koraću da se izvini, što je ovaj i krenuo da učini, ali kada je video da Natho ne želi da prihvati, "iskulirao" je celu priču.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Inače Korać je rođen u Luksemburgu, a u Vojvodinu je stigao ove godine iz švedskog Degerforsa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija