• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2024

17:44

Hitno saopštenje Voždovca! Ovo je poruka "zmajeva" rivalima u finišu Superlige!

Starsportphoto©

Fudbal

Hitno saopštenje Voždovca! Ovo je poruka "zmajeva" rivalima u finišu Superlige!

Podeli vest

Upravni odbor fudbalskog kluba Voždovca izdao je saopštenje u kom se navodi da očekuje od svih aktera poslednja četiri kola u prvenstvu budu "dostojni uloge koje obavljaju".

"U susret samoj završnici prvenstva i konačnom raspletu po pitanju borbe za ostvarenje svojih ciljeva, svih klubova, FK Voždovac oseća potrebu da još jednom istakne osnovni postulat viteškog nadmetanja u sportu – fer-plej", navodi se u saopštenju.

Voždovac je na 13. mestu Super lige sa 34 boda, i u naredna četiri kola pokušaće da izbori opstanak u Super ligi.

"Klub smo koji je svoj integritet izgradio upravo na vrednostima koje se temelje na čestitom i poštenom nadmetanju. U tom smislu, očekujemo od svih aktera, pre svega od nas samih, a potom naših protivnika, publike i svih onih koji čine fudbalski dekor tokom 90 minuta, da budu dostojni uloge koju obavljaju", dodaje se u saopštenju.

Foto: Starsportphoto

Detalj sa utakmice Voždovac - Partizan

U narednom kolu, Voždovac sutra dočekuje Železničar, koji je na 15. mestu sa 29 bodova.

"Na kraju, ili na početku, očekujemo od onih koji su najodgovorniji za regularnost takmičenja i deljenje pravde tokom utakmice, da obezbede jednake uslove za sve učesnike i svoj posao obavljaju kako je to jedino za nas i prihvatljivo – čestito", naveo je klub.

Voždovac je naveo i da se klub do sada nije oglašavao, "mada će mnogi reći da je povoda bilo".

"Takmičimo se sa daleko najmlađom ekipom u Ligi (čak i u Evropi) i nekada naizgled malo, za nas može značiti mnogo. Dakle, za nastavak verovanja u svoje dečačke snove naših mladih fudbalera, potrebno je obezbediti minimum uslova za ispunjenje istih, potrebno je i za to se zalazemo, da sve bude – regularno", stoji u saopštenju.

Do kraja prvenstva, Voždovac će igrati i protiv Javora, IMT-a i Radnika.

"Svojim sportskim prijateljima, posebno klubovima sa kojima igramo do kraja (Železničar, Javor, IMT i Radnik) želimo svu sportsku sreću i neka iz ovih duela uspešniji izađe onaj čiji tim na terenu pokaže više, odnosno – da igrači i treneri na terenu odluče", zaključio je klub.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija