• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

12.05.2024

11:42

Još jedan udarac za PSŽ! I Novakov prijatelj se oprostio od navijača francuskog kluba!

profimedia

Fudbal

Još jedan udarac za PSŽ! I Novakov prijatelj se oprostio od navijača francuskog kluba!

Podeli vest

Golman Pariz Sen Žermena, Kejlor Navas (37), potvrdio je na svom Instagram profilu da će na kraju sezone napustiti francuskog giganta.

Nakon što se pre dva dana Kilijan Mbape oglasio i prvi put javno potvrdio da napušta PSŽ, to je učinio i sjajni čuvar mreže Kejlor Navas.

- Svaka sekunda provedena na 'Parku Prinčeva' bila je divna. Bila mi je čast da branim grb Pariz Sen Žermena na ovom neverovatnom stadionu. Imam još ciljeva koje želim da ostvarim, ali nisam želeo da propustim priliku da se oprostim od mog doma - napisao je Kostarikanac ispod slike na kojoj pokazuje prstima ka nebu.

 

 

 

 

Fenomenalni golman je u Pariz Sen Žermen je stigao 2019. godine iz Real Madrida, poštuju ga ljubitelji fudbala širom sveta, a u sjajnim odnosima je i sa našim teniserom Novakom Đokovićem, koji je jednom prilikom na zajedničkoj fotki napisao "prijatelj".  

 

Foto: printscreen instagram

 

 

 

Inače, Navas je za PSŽ odigrao 113 mečeva u svim takmičenjima, ali je nakon dolaska italijanskog golmana Đanluiđija Donarume 2021. godine dobijao znatno manje šansi među stativama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija