• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

14.05.2024

11:43

Reče Gvardiola i ostade živ! Da je do para Junajted bi sve osvojio, ne Siti

Tanjug/AP

Fudbal

Reče Gvardiola i ostade živ! Da je do para Junajted bi sve osvojio, ne Siti

Podeli vest

Pep Gvardiola, trener Mančester sitija, kaže da novac nije glavni razlog dominacije njegove ekipe, pa je prozvao i gradskog rivala Mančester junajted.

Siti trenutno ima bod manje od vodećeg Arsenala i ako pobedi Totenhem imaće dva boda više od tima iz Londona.

U poslednjem kolu eventualnim trijumfom protiv Vest Hema "građani" će imati šansu da dođu do još jednog pehara namenjenog najboljem timu u Premijer ligi. Gvardiola je odgovorio svima koji kažu da je Siti postao dosadan, pošto bi mu ovo od 2011. godina bila osma titula šampiona. Takođe, kaže da novac nije razlog dominacije "građana" mada bi se malo ko s njim složio

Dosadno je? Nije, veoma je teško jer znate što je bilo pre? Bio je novac. Da je u pitanju novac, Mančester junajted je trebao da osvoji sve titule. Sve. Drugi? Čelsi! Sve titule. Treći? Arsenal. Sve titule. Oni su potrošili više od nas u poslednjih pet sezona. Oni bi trebali da budu na tronu, a nisu - potkačio je Pep najveće rivale. 

Menadžer Sitija je naveo još jedan primer da nije sve u novcu.

- Iz istog razloga Đirona ne bi trebalo da bude u Ligi šampiona sledeće sezone, a Lester nikada ne bi mogao da osvoji Premijer ligu - dodao je Gvardiola.

Posle eliminacije u Ligi šampiona, sve glasnije su priče da bi Pep mogao da napusti Siti. Mediji prenose da je Gvardiola postao prezasićen posla u Mančesteru sa kojim mu ugovor ističe juna 2025. godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija