• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

17.05.2024

14:56

Više liči na mene, od mene! Mbape ostao u šoku kada je video svoju voštanu figuru!

printscreen Twitter

Fudbal

Više liči na mene, od mene! Mbape ostao u šoku kada je video svoju voštanu figuru!

Podeli vest

Francuski reprezentativac i fudbaler Pariz Sen Žermena, Kilijan Mbape (26) sinoć je bio gost u muzeju "Madam Tisaudus" u Parizu, gde je pred publikom otkrio svoju voštanu figuru, koja toliko liči na njega, da se razlika skoro ni ne primećuje.

Mbape je na svečanost došao u pratnji svog oca Vilfreda, kao i ostalih članova njegove porodice. Kada je stigao, njegov zadatak je bio da izađe na scenu i da pritisne dugme koje je povuklo zavesu sa njegovog "dvojnika".

Sudeći po reakciji, jasno je da je mlada zvezda bila šokirana stuatuom, koja verodostojno prenosi svaki detalj na njegovom licu i telu. Figura je obučena u dres reprezentacije Francuske, koji će igrači nositi na predstojećem Evropskom prvenstvu (14. jun - 14. jul), smeje se, i pozira prepoznatljivo baš kao i pravi Mbape, sa prekrštenim rukama.

 

 

- Ovo sam ja, 100 odsto. Pa ofa figura je više Kilijan od mene, stvarno sam oduševljen - izjavio je poznati fudbaler.

Kako navodi francuski ugledni portal "L Ekip" Mbape je nadgledao čitav proces izrade, sa obzirom da je perfekcionista ali i da želi saradnju samo sa izabranim brendovima. Kako ne bi došlo do greške, pretpostavlja se da je on sve vreme proveravao kako će ispasti voštana figura. Bilo kako bilo, krajnji rezultat je neverovatan. 

 

 

Zadivljujuća voštana figura će nakon promocije u Parizu, biti prebačena u istoimeni muzej u Berlinu, kako bi šira publika imala priliku da vidi ovu neverovatnu sličnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija