• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

19.05.2024

16:04

Anćeloti progovorio o Modrićevom ugovoru! Poznato da li fudbaler ostaje u Real Madridu!

EPA

Fudbal

Anćeloti progovorio o Modrićevom ugovoru! Poznato da li fudbaler ostaje u Real Madridu!

Podeli vest

Iskusni stručnjak na klupi Real Madrida, Karlo Anćeloti (64) poručio je da su novi ugovori fudbalera Luke Modrića (38) i Tonija Krosa (34) trenutno u drugom planu.

Italijasnki strateg je na konferenciji za medije u Madridu upitan da li će Hrvat i Nemac ostati u klubu nakon što im 30. juna isteknu ugovori, na šta je on odgovorio da je u fokusu predstojeće finale Lige šampiona, a da će se o njima razmišljati tek kasnije. 

- To je sada u drugom planu. O budućnosti ćemo govoriti nakon finala Lige šampiona - rekao je Anćeloti uoči današnje prvenstvene utakmice protiv Viljareala.

Zatim se Italijan posebno osvrnuo na Modrića, koga u poslednje vreme, zbog podmlađivanja ekipe, uglavnom uvodi sa klupe.

- Osim što je vrhunski igrač, jedan od najboljih na svetu, on je fantastična osoba. Nikada nismo imali međusobnih problema, niti ćemo ih imati. Obostrano se poštujemo. Smena generacija se odvija mirno - istakao je italijanski trener.

Foto: profimedia

 

Kako navodi španska "Marka", Modrićev agent Vlade Lemić je za jedan saudijski portal izjavio da će hrvatski fudbaler najverovatnije ostati u "kraljevskom" klubu još godinu dana.

Sa druge strane, ugledni list "As" preneo je, da je između Luke i Reala usmeno dogovoren nastavak saradnje do 30. juna 2025. godine, te da će klub tu informaciju objaviti za nekoliko dana. 

Podsetimo, slavni hrvatski fudbaler je 2012. godine iz redova Totenhema prešao u ekipu iz prestonice Španije, sa kojom je do sada osvojio 25 trofeja.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Na današnji dan: Partizan sa Realom u finalu Kupa šampiona (VIDEO)
Fudbal

Na današnji dan: Partizan sa Realom u finalu Kupa šampiona (VIDEO)

Na današnji dan, 11. maja 1966. godine na stadionu "Hejsel" u Briselu, odigrano je finale Kupa evropskih šampiona između Partizana i Real Madrida. Ekipa iz prestonice Španije je savladala crno-bele rezultatom 2:1 i tako postala šampion Evrope 1966. godine, dok je klub iz Humske poneo vicešampionsku titulu.

11.05.2024

06:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija