• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

21.05.2024

23:20

Ocene Vojvodina: Kiks defanzivci koštali "lale", a ostali se udavili u sivilu!

Starsportphoto©

Fudbal

Ocene Vojvodina: Kiks defanzivci koštali "lale", a ostali se udavili u sivilu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu 2:1 u finalu Kupa Srbije i sezonu za pamćenje završili duplom krunom.

Od novosadske ekipe se, ipak, mnogo više očekivalo, kao da ih je sputala važnost meča. Čak ni gol utehe u nadoknadi vremena ne može da popravi bled utisak koji su na terenu ostavili igrači Božidara Bandovića.

OCENE

Lazar Carević (5.5) - Dobro je u prvih 45 minuta odbranio šut Hvanga, na teške muke stavio ga je Zvezdin Korejac. Kod prvog gola bio i zagrađen svojim defanzivcem, pa je bio u još težoj situaciji. Lopta mu se našla iza leđa i kod poništenog sjajnog gola Bukarija, kada je svakako mogao bolje da reaguje. Kod drugog gola Spajića kiksnula je odbrana, pa je na kraju ipak morao da izvadi loptu iz mreže.

Milan Lazarević (5) - Borben na desnoj strani u prvom kvartalu utakmice. U daljem toku meča je padao, i utopio se u sivilo odbrane "lala". Pored njega Ndijaje postigao gol, koji je poništen zbog ofsajda. 

Đorđe Crnomarković (5) - Žuti posle grubog starta nad Ndijajeom. Morao bolje kod prvog gola, pustio je Ivanića da neometan šutira i dovede Zvezdu u vođstvo. Centralni igrač u defanzivi sa Koraćem mora da bude mnogo hladnokrvniji i da bolje rešava situacije u svom šesnaestercu, to se posebno odnosi na situaciju kod gola Ivanića.

Foto: Starsportphoto©

 

Sead Korać (5) - Dobar start ispred Ndijajea na startu meča, ali loša reakcija kod prvog gola Ivanića. U tandemu sa Crnomarkovićem nije odradio dobar posao u odbrani i to u jednoj ovako važnoj utakmici i borbi za trofej. I on je u nekim trenucima bio prilično nesiguran što ne sme da se događa  igraču na njegovoj poziciji. 

Stefan Đorđević (5) - I on je mogao mnogo bolje kod gola Ivanića. Ostao je kao ukopan i samo gledao kako lopta ulazzi u mrežu. U nastavku Bukari se u jednom trenutku bukvalno poigrao sa njim i usledio je grub faul posle kojeg je sudija morao da mu pokaže žuti karton. Našao se u dobroj šansi u drugom poluvremenu, ali lopta je otišla preko gola. 

Dejan Zukić (5.5) - Kapiten se trudio na sredini terena, ali to je bilo premalo za sudar sa, ispostaviće se osvajačima duple krune u ovoj sezoni. Bilo ga je na sredini terena, bio je viđen i u odbrani, kada je presekao jedan napad Crvene zvezde na svojoj polovini, ali čak ni on sam posle utakmice neće biti zadovoljan svojim izdanjem.

Foto: Starsportphoto©

 

Njegoš Petrović (5.5) - Zadnji vezni Vojvodine je nekako i izlazio na kraj sa Bukarijem u prvom poluvremenu, ali u nastavku, kao i ceo njegov tim, pad i konstatacija da će ovaj meč brzo zaboraviti.

Vukan Savićević (5.5) - Od još jednog bivšeg fudbalera Zvzde se večeras mnogo više očekivalo. Vezista koji itekakako potezima ume da zagorča život protivničkim fudbalerima nije imao svoje veče. Pročitali su ga crveno-beli. Bandović ga u nastavku zamenio Radulovićem. Tačka. 

Aleksa Vukanović (5.5) - Na startu utakmice pripretio Glazeru, posle odlične lopte Serija, ali njegov šut golman crveno-belih je lako ukrotio. U prvom delu odlično uposlio Ivanovića, koji je imao najbolju šansu u tom delu meča. U nastavku ne mnogo primetan.

Mihailo Ivanović (5) - Mogao je i bolje da se snađe u gužvi u šesnaestercu Zvezde, ali nije se najbolje snašao okružen crveno belima. A šta tek reći za najbolju šansu na utakmici kada je u 34 minutu ostao sam ispred Glazera, na dodavanje Vukanovića, šutira pored gola

Zadi Seri (5.5) - Brz, dobar tedhničar, ali večeras nije mnogo pokazao od svog repertoara. U nadoknadi vremena u prvom delu odlično šutirao, ali lopta otišla tik pored gola. U nastavku niđta đto bi bilo vredno pomenuti.

Foto: Starsportphoto©

 

Izmene

od 65. minuta Andrija Radulović (5.5) - Zamenio Savićevića i samo na momente pokazao zbog čega je završio transfer u MLS ligu. Imao šut u 77. minutu koji je Glazer nekako ukrotio.  

od 77. minuta (5) Odale Kempbel, ušao umesto indisponiranog Lazarevića. Za toliko vremena koliko je proveo na terenu, jedan prodor i to neuspešan.

od 88. minuta Nikolić (-) Zamenio kapitena Zukića. Malo vremena na gterenu za konkretnu ocenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija