• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

25.05.2024

14:58

Bizarna vest iz Španije! Dve godine igrao sa staklom u stopalu!

EPA Images

Fudbal

Bizarna vest iz Španije! Dve godine igrao sa staklom u stopalu!

Podeli vest

Neverovatna vest nam dolazi iz Bilbaa. Naime, trener Atletika Ernesto Valverde otkrio je da je fudbaler tog tima Injaki Vilijams (29) čak dve godine igrao sa parčetom stakla u stopalu!

Ovu informaciju iskusni stručnjak je podelio sa novinarima u petak na konferenciji za medije uoči meča poslednjeg kola Primere između Rajo Valjekana i Atletik Bilbaa.

- Injaki Vilijams je oborio rekord po broju odigranih mečeva u nizu, pritom je osvojio Kup kralja, a sve vreme je igrao sa parčetom stakla dužine oko dva centimetra u levom stopalu - rekao je Valverde i šokirao okupljene novinare.

Foto: EPA Images

 

Kako je iskusni stručnjak pojasnio, Vilijams je osećao nelagodu u levom stopalu pa je nakon finala Kupa kralja podvrgnut magnetnoj rezonanci. Kada su stigli rezultati, Valverde i klupski doktor nisu mogli da poveruju u ono što vide na snimku.

- Parče stakla bilo je odmah uz kost i tetivu. Lekar i ja smo počeli da se smejemo, jer nismo mogli da verujemo - pojasnio je nekadašnji trener Barselone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPORTbible (@sportbible)

Jedan od najboljih fudbalera Atletika prisetio se da je pre dve godine zgazio na slomljenu čašu i da se tom prilikom posekao. Klupski lekar je sanirao povredu, međutim parče stakla mu je ostalo usečeno u tom delu noge. Nedavno je podvrgnut hirurškom zahvatu i tom prilikom parče stakla je uspešno odstranjeno iz njegovog stopala.

Foto: EPA Images

 

Injaki Vilijams je rekorder Primere po broju odigranih mečeva u nizu - 251! Ovaj neverovatan niz prekinuo je u januaru 2023. kada je propustio nekoliko mečeva zbog povrede. Ove sezone odigrao je 39 mečeva u svim takmičenjima i postigao 14 golova. Bio je jedan od najzaslužnijih u osvajanju prvog trofeja za "ponos Baskije" nakon četiri decenije, kada je Atletik u finalu Kupa savladao Majorku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija