• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

26.05.2024

09:00

Skandalozne scene! Fudbaleri napali sudiju, Stefani jedva izvukla živu glavu (FOTO)

reuters

Fudbal

Skandalozne scene! Fudbaleri napali sudiju, Stefani jedva izvukla živu glavu (FOTO)

Podeli vest

Navijači Panatinaikosa i Olimpijakosa prave haos u Berlinu na fajnal-foru Evrolige, a fudbaleri u Grčkoj.

Pobeda Panatinaikosa nad Arisom u finalu grčkog Kupa (1:0) protekla je u senci skandaloznih scena. Policija je na kraju meča morala da interveniše i zaštiti sudiju iz Francuske Stefani Frapar, koja se našla na udaru igrača i predstavnika Arisa.

Nju su iz solunskog kluba optužili za krađu. Ona je pokazala tri crvena kartona, od toga dva igračima Arisa. U 51. minutu isključila je fudbalera Panatinaikosa Kocirasa. U 65. je u svlačionicu poslala  Daridu zbog grubog prekršaja, dala mu je drugi žuti karton, a samo šest minuta kasnije poslala je van terena i Žulesa, pošto mu je pokazala direktan crveni karton nakon oštrog nasrtaja na igrača Panatinaikosa. U finišu je nastao totalni haos, fudbaleri su se Stefani unosili u ulice, a sudiju je po terenu jurio čak i prvi čovek Arisa Teodoros Karipidis, pa je policija morala da je izvede sa terena zbog njene sigurnosti.

 

 

Foto: reuters

Stefani Frapar na udaru igrača Arisa, reagovala i policija

 

Zbog brojnih prekida meč je produžen skoro deset minuta, a onda je tokom nadoknade atinski tim došao do gola i trijumfa u Kupu.  Strelac je bio Jorgos Vajanidis. 

 

 

 

 

Frapar je početkom januara peti put zaredom proglašena za najboljeg ženskog sudiju od strane Međunarodne federacije za istoriju i statistiku fudbala (FIHFS). Ona je bila i prva žena koja je sudila u završnoj fazi Svetskog prvenstva za muškarce, krajem 2022. u Kataru, ali nije izabrana na spisak sudija koji će deliti pravdu na Evropskom prvenstvu 2024.

U Grčkoj je imenovanje stranih sudija postala praksa za utakmice visokog rizika. Videćemo ko će se usuditi na stane na centar nakon nemilih scena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija