• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

27.05.2024

12:07

Jednoglasno! Piksi vodi Srbiju do 2026. godine!

Starsportphoto©

Fudbal

Jednoglasno! Piksi vodi Srbiju do 2026. godine!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi produžio je ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije i ostaće selektor do 2026. godine, jednoglasno je odlučeno na sednici Izvršnog odbora.

Taj organ Fudbalskog saveza Srbije zasedao je danas i odobrio je produženje ugovora, koje je najavljeno i čak zvanično potvrđeno na sajtu još prošle nedelje. Zvanično saopštenje očekuje se nakon Skupštine.

Stojković će, dakle, voditi reprezentaciju do Svetskog prvenstva u SAD, Kanadi i Meksiku 2026. godine. Prethodna dva ili tri dana pojavile su se iznenadne spekulacije da će produženje ugovora biti prolongirano na neodređeno, pa čak i da će možda doći do preokreta, navodno, zbog finansijskih neslaganja.

Ipak, Stojković i Savez još ranije su postigli dogovor i samo je trebalo da potvrdi Izvršni odbor, što se i dogodilo. Piksija i naš nacionalni tim sada čekaju pripreme za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, koje startuje 14. juna i trajaće do 14. jula.

Stojković je nedavno objavio spisak od 35 imena koji će konkurisati za najvažniji turnir u 2024. godini, a očekuje se da do 7. juna taj spisak bude skraćen na 26 igrača, koji će definitivno predstavljati Srbiju u Nemačkoj.



Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija