• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

29.05.2024

10:15

Nađ frapirao partizanovce i zvezdaše! Kosta Nedeljković je najbolji

FK Partizan

Fudbal

Nađ frapirao partizanovce i zvezdaše! Kosta Nedeljković je najbolji

Podeli vest

Albert Nađ, trener Partizana, napravio potez koji će podjednako šokirati zvezdaše i partizanovce. Smatra da je Kosta Nedeljković, desni bek Crvene zvezde, najbolji bonus ove sezone u Superligi Srbije.

Sportski portal Mozzartsport anketirao je trenere i kapitene 16 klubova Superlige ko je bio najbolji mladi igrač, odnosno bonus, tokom minule sezone. Uslov je bio da niko ne može da bira igrače iz svojih redova, a Nađ nije morao da ide daleko, najboljeg je našao u komšiluku. Za njega je to Kosta Nedeljković.

- Iako ne igra dugo za crveno-bele, desni bek me je oduševio. Ono što je prikazivao do povrede bilo je na visokom nivou i nije me začudilo što mu je donelo angažman u Aston Vilu - rekao je trener Partizana.

Foto: Starsportphoto

Kosta Nedeljković

 

Aston Vila je zimus  kupila Kostu Nedeljkovića u transferu vrednom devet miliona evra, s tim što je drugi deo ove sezone ostao na pozajmici u Zvezdi, ali ga nije bilo ovog proleća na terenu zbog povrede. Nedeljković je igrao 20. decembra, kada je Crvena zvezda gostovala Partizanu, u okviru poslednjeg meča zimskog dela sezone. Potom je zbog povrede kolena propustio 16 utakmica, a trener Vladan Milojević ga je uvrstio u tim protiv Napretka (3:0) pre deset dana. Od marta je trenirao, najpre sam, a onda sve jačim tempom, dok na kraju nije počeo sa timom da se priprema za utakmice. Šteta je što Zvezda na njega nije mogla da računa tokom minulih šest meecu, ali bez obzira na to, Nađ nije zaboravio igre mladog defanzivca tokom prvog dela sezone u Ligi šampiona i Superligi. 

Igor Miladinović, 20-godišnji vezista Čukaričkog, pobedio je u pomenutoj anketi.  Od mogućih 30 glasova mladi fudbal je dobio 19! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija