• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

03.06.2024

10:32

Madrid dočekao heroje! Trenutak za pamćenje  porodice Karvahal!

EPA Images

Fudbal

Madrid dočekao heroje! Trenutak za pamćenje porodice Karvahal!

Podeli vest

Junak trijumfa Reala nad Borusijom (2:0) u finalu Lige šampiona imao je poseban doček u Madridu! Pored nekoliko desetina hiljada navijača "kraljevskog kluba" koji su dočekali svoje heroje, za Danija Karvahala bio je to trenutak za pamćenje. Naime, njegov otac je kao pripadnik policijske konjičke brigade pratio autobus sa igračima Reala, a imao je i tu čast da ulicama Madrida prošeta "ušati pehar"!

Fudbaleri Reala postali su 15. put prvaci Evrope, pobedom nad Borusijom iz Dortmunda na "Vembliju" rezultatom 2:0! Jedan od najzaslužnijih za trijumf bio je iskusni desni bek Dani Karvahal (32) koji je načeo "milionere" u 74. minutu. Dan kasnije, igrači "kraljevskog kluba" doputovali su u prestonicu Španije gde im je priređen spektakularan doček.
 

 

 

Međutim, dok su desetine hiljada navijača slavile uspeh, Karvahalov otac morao je da radi. Iako godinama unazad obavlja administrativne poslove u madridskoj policiji, nakon gola svog sina želeo je da učestvuje u proslavi, pa je dobio zaduženje da na konju prati autobus na kojem su se nalazili igrači novog prvaka Evrope. Među njima, bio je njegov sin Dani koji naravno nije propustio priliku da u slavlje uključi i oca, tako da se u jednom trenutku "ušati pehar" našao u njegovim rukama.

 

 

Inače, glavna žurka održana je na trgu "Sibeles" gde navijači Reala tradicionalno sa igračima proslavljaju sve vredne uspehe. Prema procenama madridske policije, u nedelju se na ulicama našlo oko 250.000 navijača "kraljevskog kluba".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija