• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

04.06.2024

14:16

"Orlovi", Šeško je zastrašujući! Pogledajte šta radi napadač Slovenije (VIDEO)

epaimages

Fudbal

"Orlovi", Šeško je zastrašujući! Pogledajte šta radi napadač Slovenije (VIDEO)

Podeli vest

Benjamin Šeško, napadač Lajpciga i fudbalske reprezentacije Slovenije, biće velika pretnja "orlovima" na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Slovenački reprezentativac trenutno je na meti nekoliko klubova, pre svega iz Premijer lige, a interesovanje je pokazao i Milan, dok je njegova želja da zaigra za Arsenal. Kako je preneo Miror 20-godišnji napadač daje prednost "tobdžijama" u odnosu na Mančester junajted i Čelsi. Navodno će klub koji želi da ga dovede morati da plati otkupnu klauzulu od 75 miliona evra.

Šeško sad sigurno ne razmišlja o engleskim gigantima nego o Evropskom prvenstvu. Trenutno je na pripremama sa nacionalnim timom, a Slovence večeras čeka prva provera pred EURO protiv Jermenije (18.00), a četiri dana kasnije igraju sa Bugarskom. 

Foto: epaimages

Benjamin Šeško (desno), napad Slovenije

 

Na društvenim mrežama osvanuo je zanimljiv video klip Šeška, koji skače poput Kristijana Ronalda, pa je jasno zašto ga želi pola Evrope. Italijanska Gazeta je imala zanimljivu poruku za Milan: "Šeško je zastrašujući, pogledaj kako visoko skače".

Mi bismo ovu poruku poslali pulenima Dragana Stojkovića Piksija.

 

Šeško je protekle sezone postigao 18 golova, a u Lajpcig je stigao prošlog leta posle četiri godine u Salcburgu, za koji je na 79 mečeva postigao 29 golova. Za Sloveniju je na 29 mečeva postigao 11 golova.

Foto: epaimages

 

 



Srbija će biti u grupi C i prvi meč igrati 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske. Potom će "orlovima" rivali u grupi C biti Slovenija 20. i Danska 25. juna. Slvenci pri meč igraju sa 16.juna sa Danskom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52