• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

04.06.2024

19:06

Decenija prijateljstva! Borković i Piksi se sreli na aerodromu, automobilista poželeo sreću fudbalerima pred EURO! (FOTO)

Privatna arhiva

Fudbal

Decenija prijateljstva! Borković i Piksi se sreli na aerodromu, automobilista poželeo sreću fudbalerima pred EURO! (FOTO)

Podeli vest

Piksi i ja se poznajemo dugi niz godina, kao i ja, igraju svim srcem za Srbiju, poručuje proslavljeni srpski automobilista.

Reprezentaciju Srbije večeras od 20:45 očekuje prvi prijateljski meč u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo. Rival "orlovima" biće selekcija Austrije, a juče po polasku u Beč naše reprezentativce sačekalo je prijatno iznenađenje. 

Na aerodromu su fudbaleri Srbije sreli proslavljenog automobilistu - Dušana Borkovića, koji je krenuo put Amerike gde ga očekuje FIA TCR Svetsko prvenstvo. Borković se srdačno pozdravio sa svim reprezentativcima, ali posebno sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem.

Foto: Privatna arhiva

 

Borković i Piksi prijatelji su već deset godina, odnosno, od kada je legendarni srpski fudbaler našem automobilisti poželeo sreću 2014. godine na trci FIA WTCC u Belgiji. 

- Piksi i ja se poznajemo već dugi niz godina, i uvek je inspirativno čuti njegove reči, pogotovo pred trku na svetskom prvenstvu. Rekao mi je da veruje u svoje momke i da će dati sve od sebe na predstojećim utakmicama. Kao i ja, i oni igraju sa svim srcem za Srbiju - rekao je Borković. 

Foto: Privatna arhiva

 

Inače, Dragan Stojković Piksi je na stazu Sa Frankošam stigao kako bi pratio svog zeta - Huga Valentea. Ipak, selektor Srbije je umesto da navija za zeta sreću poželeo Dušanu Borkoviću. 

Vredi napomenuti da su Valente i Borković tih godina bili najveći rivali u svetu automobilizma. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)
Live TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)

Juče je održana prva televizijska debata između predsedničkih kandidata u Sjedinjenim Američkim Državama Donalda Trampa i Džozefa Bajdena. Taj događaj su za Informer, tokom gostovanja u "Info jutru", komentarisali Darko Obradović iz Centra za strateške analize , Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog bratstva i Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije.

28.06.2024

10:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija