• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

05.06.2024

20:58

Danska trijumfovala protiv Švedske, rival Srbije se ne šali pred Evropsko prvenstvo!

Tanjug/AP

Fudbal

Danska trijumfovala protiv Švedske, rival Srbije se ne šali pred Evropsko prvenstvo!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Danske na domaćem terenu je pobedila selekciju Švedske sa 2:1 u pripremnom meču za Evropsko prvenstvo.

Gledaoci na "Parkenu" uživali su u dobrom fudalu, a domaći navijači su imali razloga za radost, pošto je Danska izašla iz duela kao pobednik.

Rival Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, do trijumfa je stigao posle velike borbe. 

Prednost domaćoj reprezentaciji doneo je igrač Totenhema Pjer Emerik Hojbjerg koji je bio precizan već u drugom minutu susreta.

 

Samo sedam minuta kasnije uzdanica Njukasla Aleksandar Isak je matirao protivničkog golmana Frederika Ronova za izjednačenje.

Trudile su se obe ekipe, ipak Danska je ponovo stekla prednost tek u 86. minutu. Iskusni Kristijan Eriksen je pogodio za pobedu ekipe u crvenim dresovima. 

Danska će pred Evropsko prvenstvo imati još proveru protiv Norveške na domaćem terenu 8. juna.

Nakon toga sledi meč protiv Slovenije 16. juna u okviru šampionata starog kontinenta, a potom će odmeriti snagu s Engelskom 20. juna. U poslednjem kolu grupne faze igraće protiv naših "orlova" 25. juna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija