• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

06.06.2024

16:28

Rusi cene Mažića! Težak za saradnju, ali dobro radi!

Starsportphoto

Fudbal

Rusi cene Mažića! Težak za saradnju, ali dobro radi!

Podeli vest

Prvi čovek Sudijske organizacije pri fudbalskom savezu Rusije Pavel Kamantsev govorio je u superlativu o nekadašnjem srpskom arbitru Miloradu Mažiću!

Kamantsev je u intervjuu za tamošnje medije istakao da Mažić svoj posao obavlja na najvišem mogućem nivou. Najbolji srpski arbitar u 21. veku od prošle godine obavlja funkciju direktora u Sudijskoj organizaciji. Između ostalog, u njegova ovlašćenja spadaju organizovanje i delegiranje arbitara za sve mečeve u profesionalnim fudbalskim takmičenjima u Rusiji.

- Sa dolaskom Mažića postalo mi je mnogo lakše da radim iako nisam sudija i ne bavim se organizacijom posla. Kada imate nekog tako stručnog, naravno da želite da budete još bolji. Mažić je težak za saradnju, u pozitivnom smislu ovo kažem. Ima želju da sve uradi brzo i čisto, dopada mi se kako radi. Lepo je videti rezultate njegovog rada - naglasio je prvi čovek Sudijske organizacije.

 

Foto: EPA Images

 

 

Podsećamo, Milorad Mažić je u junu 2023. potpisao dvogodišnji ugovor sa FS Rusije uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana. Prethodno je bio šef za suđenje i na Kipru, a kao arbitar radio je i u Kini dve godine. Delio je pravdu na najvećim fudbalskim turnirima, dva puta na svetskim prvenstvima (2014, 2018) kao i na EP 2016. vrhunac karijere doživeo je 2018. godine kada je bio glavni arbitar u finalu Lige šampiona u kojem je Real Madrid savladao Liverpul rezultatom 3:1.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija