• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

12.06.2024

21:28

Tandem "orlova" bio na treningu kada su stigle vesti! Kostić i Vlahović imaju novog trenera! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

Tandem "orlova" bio na treningu kada su stigle vesti! Kostić i Vlahović imaju novog trenera! (VIDEO)

Podeli vest

TIjago Mota zvanično seo na klupu Juventusa, sa "starom damom" potpisao ugovor do 2027. godine.

Dok je reprezentacija Srbije držala otvoreni trening pred navijačima u Augzburgu, tandem "orlova" - Dušan Vlahović i Filip Kostić, dobili su novog trenera u klubu. Nakon višemesečne sage dolazak Tijaga Mote u Torino je ozvaničen, a nekadašnji reprezentativac Italije je sa "starom damom" potpisao ugovor na tri sezone - do 2027. godine. 

Mota je minule sezone napravio čudo sa Bolonjom i odveo je u Ligu šampiona. Ipak, prvu trenersku godinu među elitom provešće na drugom mestu u Juventusu. Velikan iz Torina već nekoliko godina ne uspeva da se umeša u šampionsku trku, rešeni su na "Alijanc stadionu" da prekinu dominaciju Intera i vrate titulu, a prvi korak ka tom cilju je potpis novog trenera. 

- Zaista sam srećan što otvaram novo poglavlje u tako velikom klubu kao što je Juventus. Zahvalan sam vlasnicima i upravi, mogu da budu sigurni u moje ambicije – da se zastava Juventusa vijori visoko i da zadovoljim navijače - rekao je Tijago Mota. 

Juventus se nakon poslednjeg kola Serije A rastao sa Masimilijanom Alegrijem. Odmah su čelnici "stare dame" poručili da je Tijago Mota njihov prvi izbor za novog trenera, a nakon nekoliko nedelja pregovora čitav posao je i ozvaničen. 

Kristijano Đuntoli je pre nekoliko dana navratio u mondensko letovalište u Portugaliji, boravio u kući Tijaga Mote i utanačio detalje. Italijan će na godišnjem nivou zarađivati 3.500.000 evra neto, a ukoliko opravda očekivanja plata bi mogla da naraste na 5.000.000 evra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija