• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

15.06.2024

13:02

Tragedija potresa britanski fudbal! Preminuo čuveni napadač Arsenala!

Reuters

Fudbal

Tragedija potresa britanski fudbal! Preminuo čuveni napadač Arsenala!

Podeli vest

Strašne vesti stižu iz Engleske! Kako javljaju britanski mediji, čuveni napadač Arsenala Kevin Kempbel preminuo je u 55. godini.

Nekadašnji golgeter preminuo je posle borbe sa teškom bolešću. Tužnu vest potvrdio je Arsenal, klub za koji je Kevin igrao nekoliko sezona.

 

 

Kako je saopštio klub iz Londona, Kevin je bio omiljen među "tobdžijama".

"Uznemireni smo i slomljeni vešću da je naš nekadašnji napadač Kevin Kembel preminuo, nakon kratke bolesti. Kevin je bio obožavan od strane svih u klubu. Svi smo uz njegove prijatelje i porodicu u ovim teškim trenucima", stoji u objavi Arsenala.

Kempbel je čak sedam sezona nastupao za Arsenal, i za to vreme odigrao 213 utakmica, na kojima se 59 puta upisao u strelce. Posle toga, Kembel je igrao u Notingem Forestu, zatim u Trabzonu da bi veliki trag ostavio i u Evertonu, gde je nastupao sedam sezona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Onkolog: Moguće napraviti vakcine i lekove protiv raka za svakog čoveka posebno
Društvo

Onkolog: Moguće napraviti vakcine i lekove protiv raka za svakog čoveka posebno

Zahvajujući tome što sada znamo kako naš genom izgleda i šta mu je funkcija, postoje mogućnosti da napravimo nešto za svakog čoveka pojedinačno, odnosno da se prave personalizovane vakcine i lekovi da ciljano lečimo bolest raka kod određenog pacijenta, izjavio je danas onkolog prof.dr Vladimir Kovčanin povodom personalizovane vakcine za rak koju razvija ruski naučnik Aleksandar Gincburg, a koja je trenutno u fazi pretkliničkih istraživanja.

18.06.2024

14:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija