• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

16.06.2024

19:35

UEFA odlučila da reaguje! Sprema kaznu za Albance

EPAIMAGES

Fudbal

UEFA odlučila da reaguje! Sprema kaznu za Albance

Podeli vest

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) pokrenula je postupak protiv Albanije, zbog ispada njihovih navijača na meču protiv Italije na startu šampionata u Nemačkoj.

"Azuri" su u prvom kolu B grupe posle preokreta savladali Albance sa 2:1, a utakmicu na "Signal Iduna Parku" u Dortmundu obeležili su huligani "crno-crvenih". 

UEFA je pokrenula posutapk zbog spornog ponašanja albanskih navijača pre, tokom i posle meča protiv Italijana. Albanci su na teren stadiona u Dortmundu ubacivali predmete, palili baklje, a jedan od huligana je i čak uleteo na teren tokom utakmice. Evropska kuća fudbala je istakla da je glavni povod za pokretanje disciplinskog postupka isticanje provokativnih poruka, koji su neprikladni za sport.

 

 

Za sada nije poznato koja će kazna biti izrečena Albancima za ispade njihovih navijača. 

U međuvremenu, albanski huligani se ne smiruju te su tako izazvali incidente i zajedno sa Englezima i Bošnjacima napali srpske navijače na ulicama Gelzenkirhena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?
Politika

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući današnju presudu Suda za OVK kojom je pripadnik te terorističke šiptarske organizacije Pjetr Šelja osuđen na 18 godina zatvora zbog ratnih zločina, kaže da bez odgovora ostaje pitanje odakle na teritoriji Republike Albanije u Kukešu logor OVK i da li je neko iz države Albanije i NATO snaga odgovoran za to i da li će odgovarati

16.07.2024

18:53

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija