• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

18.06.2024

20:31

Objavljen raspored Primere za novu sezonu! Evo kada gledamo "El Klasiko"!

AP PHOTO

Fudbal

Objavljen raspored Primere za novu sezonu! Evo kada gledamo "El Klasiko"!

Podeli vest

Špansko fudbalsko prvenstvo startuje od 18. avgusta, a danas su žrebom u Madridu odlučeni parovi koji će odmeriti snage u sezoni pred nama!

Sve utakmice prvog kola odigraće se upravo 18. avgusta od 18 časova po srednjeevropskom vremenu. Fudbaleri Real Madrida gostovaće ekipi Majorke, dok će Valensija dočekati Barselonu.

Preostali parovi prvog kola španskog prvenstva su: Atletik Bilbao - Hetafe, Betis - Đirona, Las Palmas - Sevilja, Viljareal - Atletiko Madrid, Real Sosijedad - Rajo Valjekano, Selta - Alaves, Osasuna - Leganes i Valjadolid - Ovijedo/Espanjol.

 

 

Ono što sigurno najviše interesuje sve ljubitelje sporta, jeste kada će se odigrati i "El Klasiko" u narednoj sezoni. Naime, prvi susret između Madriđana i katalonskog kluba biće odigran 27. oktobra u španskoj prestonici, u okviru 11. kola tamošnjeg šampionata.

Sledeći na redu biće 11. maja naredne godine, kada će Barselona ugostiti Real, u okviru 35. kola španskog prvenstva. 

Poslednje, 38. kolo je na programu 25. maja iduće godine, a titulu će pokušati da odbrani ovogodišnji šampion, Real Madrid.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija