• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B

20.06.2024

19:10

Bogdanović kritičan: Milinković-Savić? Kao baba, ono je sramota! Provaljeni smo...

Miloš Rafailović

Fudbal

Bogdanović kritičan: Milinković-Savić? Kao baba, ono je sramota! Provaljeni smo...

Podeli vest

Ako budemo igrali ovako sa Dancima - crno nam se piše, poručio je legendarni napadač.

Pukom srećom Srbija je ostala u trci za nokaut fazu Evropskog prvenstva. Četa Dragana Stojkovića Piksija golom Luke Jovića izbegla je poraz od Slovenije u drugom kolu kontinentalne smotre - 1:1, a sa osvojenim bodom "orlovi" su zadržali sve u svojim rukama pred duel sa Danskom u poslednjoj rundi. 

Nakon utakmice nije bilo mnogo razloga za zadovoljstvo, Srbija je bila slaba, nije iskoristila svoje šanse, a posebno kritički nastrojen bio je Rade Bogdanović. Legendarni napadač ističe da nam se protiv Danske sa ovakvom igrom "crno piše". 

- Ako budemo igrali ovako sa Dancima - crno nam se piše! Srbija igra jako loše, da se ne zavaravamo, sve opasno došlo je nakon prekida. Ovo je bio doktorski rad selektora Slovenije, pokazao je kako želi da mu ekipa izgleda, nisu želeli da igraju fudbal nakon datog gola, na kraju nisu imali sreće. Ne možemo da pričamo o našim dobrim izmenama, Sergej Milinković-Savić? Izvređao sam ga, nije se čulo, trčao je kao baba za desnim bekom koji nam je dao gol - rekao je Rade Bogdanović. 

Foto: Peđa Milosavljević

Nije se proslavljeni napadač ni tu zaustavio, naprotiv, istakao je da je igra Srbije danas u Minhenu bila katastrofalna. 

- Provaljeni smo, igra nam je provaljena, sve se svodi da gađamo Mitrovića. Lopta ne zuji, ništa ne ide iz prvog kontakta... Prva izmena - ulazi nam igrač da igra desnom nogom na suprotnoj strani. Milinković-Savić? Sramota! Jedina ideja bila je da idemo grlom u jagode pa dokle stignemo - dodao je Bogdanović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija