• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

21.06.2024

08:21

Mesi postavio rekord Kopa Amerike! Argentina lako do prvog trijumfa!

Tanjug/AP

Fudbal

Mesi postavio rekord Kopa Amerike! Argentina lako do prvog trijumfa!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Argentine savladala je selekciju Kanade sa 2:0, u prvom kolu Kopa Amerike.

Lider "gaučosa" Lionel Mesi je sa saigračima na prvi način počeo pohod ka odbrani trofeja koji su osvojili pre tri godine.

Ovo je bio njegov 35. meč u karijeri na Kopa Amerika, čime je postao apsolutni rekorder, a uz to, treba istaći i da je nastupio na čak sedam pomenutih turnira.

Foto: Tanjug/AP

Leo Mesi

 

On će za tri dana napuniti 37 godina, ipak svojima partijama u nacionalnom dresu pokazuje da su godine samo broj.

Što se tiče samog meča, Argentina je bez većih problema opravdala ulogu favorita i upisala zaslužena tri boda.

Igrao se 49. minut, kada su Argentinci došli do prednosti, i to preko Hulijana Alvareza. Mekalister je ubacio loptu u šesnaesterac, a igrač Mančester sitija je to sjajno iskoristio.

 

 

U 88. minutu, posle jedne odlične kontre Argentine, Leo Mesi poslao sjajan pas za Lautara Martineza, koji je utrčao i iz prve šutirao po zemlji i tako zatresao mrežu.

 

 

Argentina je tako došla do prva tri boda u grupi A, gde je osim Kanade, smeštena sa Peruom i Čileom, koji tek treba da igraju svoj meč.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija