• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

22.06.2024

10:11

Izgorela kuća našeg čuvenog fudbalskog reprezentativca!

EPA/NIKOS VICHOS GREECE OUT

Fudbal

Izgorela kuća našeg čuvenog fudbalskog reprezentativca!

Podeli vest

Kuća čuvenog srpskog fudbalera i nekadašnjeg našeg reprezentativca Predraga Đorđevića, u Grčkoj, izgorela je u petak uveče.

Nekadašnji reprezentativac i legenda Olimpijakosa živi u Grčkoj duže od dve decenije, a njegova kuća u Hanukiju, u okrugu Iliji, pretrpela je velika oštećenja u požaru.

Lokalni stanovnici su ostali bez struje i vode, komšije su navodno bile prinuđene da prespavaju u dvorištima kuća kako bi ih sačuvali od vatre koja je krenula iz Alpohorija, navode grčki mediji.

Foto: profimedia

 

Vatrogasci su uspeli da spreče još veću katastrofu, ali šteta je svakako velika. Izgoreli su i pomoćni objekti na Đorđevićevoj parceli. Hanuki je rodno mesto njegove supruge.

Đorđević je karijeru započeo u dresu Crene zvezde, a zatim je usledio transfer u Panaliakos. Nakon četiri uspešne sezono, prešao je u slavni Olimpijakos. Posle 13 godina igranja za im Pireja, odlučio je da se penzioniše.

Smatra se za legendu ovog kluba, osvojio je čak 12 šampionskih titula tamošnjeg prvenstva. Za našu reprezentaciju nastupio je 37 puta i postigao jedan gol. Bio je deo tima na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija