• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

25.06.2024

19:07

Evo šta kažu kladionice! Danska favorit, ali ima i Srbija šta da kaže!

Starsportphoto

Fudbal

Evo šta kažu kladionice! Danska favorit, ali ima i Srbija šta da kaže!

Podeli vest

Zagreva se atmosfera pred večerašnji duel na "Alijanc Areni", bukmejkeri veće šansu za trijumf daju crveno-belima.

Nešto manje od dva sata ostalo je do početka odlučujuće utakmice za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu. "Orlovi" se od 21 čas sastaju sa Dancima na "Alijanc Areni", a pobeda bi četi Dragana Stojkovića obezbedila mesto u osmini finala kontinentalne smotre. Prema računici, ukoliko se još neki rezultati poklope - Srbiji bi i remi mogao da bude dovoljan za nokaut faza u Nemačkoj.

No, uoči duela sa Danskom malo ko razmišlja o kalkulacijama, u glavama navijača je samo pobeda iako crveno-beli imaju ulogu favorita. Brojni stručnjaci daju veće šanse četi Kaspera Hjulmanda, a sa tim su saglasni i bukmejkeri. 

Kvota da će Danci večeras slaviti je, u većini kladionica, oko 2.40. Pobeda "orlova" naplaćuće se oko 3.50, dok je kvota na remi 3.20. Dakle, crveno-beli i prema bukmejkerima imaju ulogu favorita, ali... Imali su je i protiv Slovenije u prvom kolu, ali to nisu uspeli da opravdaju na terenu. 

Srbija nakon dva kola ima jedan bod, Danska i Slovenija dele drugo mesto sa po dva osvojena boda, a Engleska je prva sa četiri. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52