• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

29.06.2024

22:19

Spaleti kao Piksi! Šampion Evrope ispao u osmini finala, a on: Ne mislim da je ovo skandalozno!

Tanjug/AP

Fudbal

Spaleti kao Piksi! Šampion Evrope ispao u osmini finala, a on: Ne mislim da je ovo skandalozno!

Podeli vest

Selektor Italije Lučano Spaleti posle eliminacije Italije od Švajcarske (2:0) u osmini finala Evropskog prvenstva preuzeo je odgovornost, ali ne smatra da je takav epilog debakl za "azure".

Spaleti je prednovinarima otkrio razloge poraza, preciznije istakao je šta je to napravilo razliku.


- Taj gol na početku drugog poluvremena nam je odsekao noge. Razliku je pravio tempo, koji je u prvom poluvremenu, bili smo previše inferiorani u odnosu na njih. A čak i kod pojedinih igrača bilo je malo drugačiji tempo, a tempo i svežina uvek važni.  Ne možemo više od ovoga, nismo stigli  na ovo Evropsko prvenstvo u izuzetnom stanju i nije lako raditi sve na ovoj temperaturi - rekao je Spaleti i dodao:

- Što se tiče odgovornosti, to uvek leži na treneru, ja sam birao. Gravina? Oduvek se prema meni ponašao kao ozbiljan profesionalac i videćemo šta ima da kaže. Sigurno moram nešto da promenim, ali ne mislim da je to tako skandalozan rezultat kao što će sada ispasti. Preuzimam odgovornost za izbore, ali kada mi kažu da smo protiv Hrvatske odigrali skandalozan meč, da smo protiv Španije bili ispod nivoa.... Prebrodili smo tešku grupu, po meni zasluženo, ali nismo videli tim koji ima bazu na kojoj možemo da se gradimo - rekao je Spaleti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52