• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

30.06.2024

17:48

Vidić planira da se povuče iz Skupštine FSS!

Starsportphoto

Fudbal

Vidić planira da se povuče iz Skupštine FSS!

Podeli vest

Nekadašnji kapiten naše reprezentacije ne želi da nastavi sa članstvom u Fudbalskom savezu Srbije.

Čuveni defanzivac nalazi se na korak od povlačenja iz Skupštine FSS, prenosi "Sport klub". On je postao član najvišeg tela pre oko 20 meseci, kao delegat Jedinstva sa Uba, na čijem je čelu još jedan as, Nemanja Matić.

Nakon eliminacije "orlova" već posle grupne faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj, bivši prvotimac Mančester junajteda rešio je da svoje mesto prepusti nekom drugom,. Očekuje se da će on u narednim danima zauzeti i konačan stav, iako je odluka o povlačenju, u ovom trenutku, sasvim izvesna.

"Vidić je razočaran celokupnom slikom srpskog fudbala, kao i poslednjim porukama posle neuspeha na EP. Ne želi ni na jedan način da učestvuje, niti bude deo ružnih priča, iako kao delegat praktično nema uticaj. On se pre mesec dana pojavio na Skupštini FSS u Staroj Pazovi, međutim, ni tada nije dobio signal da postoji nada za oporavak srpskog fudbala. Poslednja dešavanja samo su ubrzala Nemanjinu odluku da se povuče iz najvišeg tela", navodi "SK".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija