• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

04.07.2024

23:10

Junajted ništa ne menja! Ten Hag u Mančesteru do 2026. godine!

Reuters

Fudbal

Junajted ništa ne menja! Ten Hag u Mančesteru do 2026. godine!

Podeli vest

Iskusni holandski stručnjak, Erik Ten Hag (54), produžio je saradnju sa Mančester junajtedom do 2026. godine.

U minuloj sezoni "crveni đavoli" beležili su katasrofalne rezultate, a svi su smatrali da je glavni uzrok tome holandski stručnjak. Kako se sezona bližila kraju sve je bilo izvesnije da će Ten Hag napusitu klupu premijerligaša, pominjala su se brojna imena poput Tomasa Tuhela, Edina Terzića, ali na kraju do toga nije došlo. 

Očigledno da uprava Junajteda nije uspela da pronađe adekvatnu za Holanđanina, koji je možda i osvajanjem FA kupa i to pobedom u finalu nad velikom rivalom Mančester sitijem (2:1) obezbedio sebi novi ugovor.

Ten Hag se pre nekoliko dana sastao sa rukovodstom kluba i dogovorio produžetak saradnje, koji je danas i ozvaničen. 

 

- Oduševljen sam što smo napravili dogovor, nastavljam zajedno sa Junajtedom. Gledajući unazad dve godine, možemo da budemo ponosni sa dva trofeja i mnogim primerima napretka - poručio je Ten Hag.

 

 

Osim toga, iskusni strateg je spomenuo da je sa klubom pronašao zajednički cilj i da ih čekaju novi izazovi kako u Premijer ligi, tako i na evropskoj sceni. "Đavoli" su zahvalujući osvojenom FA kupu uspeli da se izbore plasman u Ligu Evrope. 

- Mora da nam bude jasno da nam predstoji još napornog rada da bismo dostigli nivo koji se očekuje od Mančester junajteda, a to je osvajanje trofeja u Engleskoj i u Evropi. U razgovorima sa klubom, našli smo potpuno jedinstvo u našoj viziji za ostvarenje tih ciljeva i svi smo posvećeni ka tome da zajedno krenemo tim putem - dodao je trener Junajteda.

Ten Hag je u prvoj sezoni na klupi "đavola" završio kao treći u domaćem šampionatu, da bi u klub u minuloj sezoni završio tek na osmom mestu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Bosanac preuzima Mančester junajted?
Fudbal

Bosanac preuzima Mančester junajted?

Sve je izvesnije da Erik ten Hag u sledećoj sezoni neće biti trener Mančester junajteda, a njegova zamena mogao bi da bude aktuelni strateg Borusije iz Dortmunda Edin Terzić.

08.06.2024

15:52

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija