• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

05.07.2024

08:18

Želim da budem selektor Srbije! Nikolić otkrio Rusima da bi seo na klupu "orlova"

Starsportphoto

Fudbal

Želim da budem selektor Srbije! Nikolić otkrio Rusima da bi seo na klupu "orlova"

Podeli vest

Trener fudbalera CSKA iz Moskve, Marko Nikolić (44), otkrio je ruskim medijima da ima želju da postane selektor Srbije.

Jedan je od najuspešnijih srpskih trenera u poslednjoj deceniji ne krije želju da sedne na klupu fudbalske reprezentacije naše zemlje!

Uspešno je Nikolić vodio Partizan, Videoton, Lokomotivu i Šabab Al Ahli, sada sedi na klupi moskovskog velikana, ali ne krije da mašta da svoje znanje i iskustvo prenese na "orlove".

- Imamo kvalitetan tim, ali nisam selektor Srbije. Nadam se da će se to nekad desitii, ali sam sada u CSKA. Šteta, navijam za svoj tim - rekao je za ruske medije Nikolić.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Njegovi izabranici su u Kupu prijateljstva slavili juče protiv OFK Beograda 4:0, a priliku da zaigraju imali su i nekadašnji reprezentativci Srbije Miloš Krasić i Zoran Tošić, koji su svojevremeno nosili i dres CSKA.

- Znate kako, Krasić je moj prijatelj i dobra osoba. Svi znaju kakav je igrač bio. Bio je na terenu pet do sedam minuta i videli ste šta je uradio. Što se tiče Tošića. postavio sam mu zadatak za naredni meč, Tošić je ambiciozan. Želi da zaradi novi ugovor - našalio će Nikolić.

Marko Nikolić je bez sumnje neko na koga bi u FSS-u trebalo da obrate pažnju. Osvojio je šest trofeja sa samo 44 godine i dokazao od kakvog materijala je satkan. Prvo je stigao sa Partizanom do duple krune 2017. godine, sa Videtonom postao šampion Mađarske 2018. i osvojio Kup godinu dana kasnije. Isti trofej izvojevao je i sa moskovskom Lokomotivom 2021. godine, a onda se prošle godine sa Šabab Al Ahlijem okitio peharom Superkupa Ujedinjenih Arapskih Emirata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija