• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

10.07.2024

21:31

Selektore, Tadić izgleda kao da bi mogao 90 minuta... Pogledajte izvajano telo kapitena "orlova"

printscreen instagram

Fudbal

Selektore, Tadić izgleda kao da bi mogao 90 minuta... Pogledajte izvajano telo kapitena "orlova"

Podeli vest

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić možda nije zadovoljio fudbalske apetite selektora Dragana Stojkovića Piksija, ali pripadnice lepšeg pola mu siguno neće naći nijednu zamerku.

Bura oko neuspeha Srbije na kontinentalnom takmičenju još se nije stišala, a igrači su se razišli po egzotičnim destinacijama da napune baterije za obaveze koje slede.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dušan Tadić (@dusantadic)

 

Jedan od njih je kapiten "orlova" Dušan Tadić. Nije ovo bilo veliko takmičenje iz njegovih snova. Jedini je predvodnik ekipe u Evropi koji je odlukom selektora Stojkovića prvu utakmicu počeo sa klupe. Ušao je tada u igru u 61. minutu. Obrazloženje seletora bilo je da ga je čuvao da mu prelomi utakmicu, ali Tadić nije dobro prihvatio odluku. Rekao je za sebe da je najspremniji u ekipi. 

Foto: printscreen instagram

 

U sledećem meču, protiv Slovenije, igrao je 82 minuta. U trećoj i odlučujućoj utakmici protiv Danaca opet nije bio starter. Svega 45 minuta bio je u igri. Piksijeva procena bila je da nije spreman za više od toga, odnosno da ne može da pruži.

Imamo pravo da se ne saglasimo sa selektorom, jer gledajući njegovo telo, poverovaćemo mu da je najspremniji u ekipi. Zaista deluje da bi mogao da izdrži ritam da igra po 90 minuta na svaka tri, četiri dana. 

Foto: printscreen instagram

 

Ocrtan mu je doslovce svaki mišić na nogma, rukama stomaku. Nemamo dilemu da pripadnice lepšeg pola uživaju u prizoru. 

Nije otkrio lokaciju na kojoj se nalazi niti ko mu pravi društvo, ali more, lepi restorani, izlasci...pravi način da se odmori i rasterećeno dočeka naredne obaveze. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 5 dana

a sta zna glupak piksi ,jedino da se alkoholise ,fuj stoka smrldjiva....

sledeća vest

Vesti

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52