• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

18.07.2024

13:13

Oprosti im Dušane, ne znaju šta rade! Reprezentativci i navijači se ovako oprostili od Tadića! Legendo, hvala na svemu!

Tanjug/AP

Fudbal

Oprosti im Dušane, ne znaju šta rade! Reprezentativci i navijači se ovako oprostili od Tadića! Legendo, hvala na svemu!

Podeli vest

Doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić (35) definitivno se povukao iz nacionalnog tima, a nakon objave čuvenog asa počeli su da pljušte komentari navijača i reprezentativaca Srbije.

Fudbaler Fenerbahčea, koji je doneo mnogo radosti nacionalnom timu u godinama za nama, debitovao je za Srbiju davne 2008. godine, 14. decembra u prijateljskoj utakmici protiv Poljske kod tadašnjeg selektora Radomira Antića, a ostalo je istorija...

Odluka da se povuče iz nacionalnog tima rastužila je mnoge njegove saigrače i navijače Srbije, koji su počeli da se oglašavaju i izražavaju zahvalnost fudbaleru koji je od 2021. godine bio je kapiten naše zemlje.


 

 

Objavu popularnog Duće lajkovali su Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, Matija Nastasić, Marko Gobeljić, Nemanja Radonjić, Uroš Račić, Strahinja Eraković, Uroš Matić, Filip Mladenović, Dejan Joveljic, Stefan Mitrovic, Predrag Rajković i mnogi drugi, dok je Lazar Samardžić, koji nikada nije krio da mu je Tadić uzor, poručio:

"Legendo hvala ti na svemu!"

 

Foto: fss.rs

 

 

 

Oglasio se i nekadašnji reprezentativac Srbije, Duško Tošić, koji je postavio krunu i podignute ruke, iskazavši tako poštovanje za sve što je Tadić učinio u dresu reprezentacije.

Navijači su mahom pisali kako će im Dušan faliti i kako FSS nije smeo sebi da dozvoli da ostaje bez ovakog igrača i lidera.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

"Čemu da se nada savez kada je sebi ovo dozvolio!?", jedan je od komentara.

"Kapitenu, hvala na svemu" napisao je poznati novinar Aleksandar Stojanović, poznatiji kao Aca informacija.

Nizali su se komentari poput "Falićeš nam legendo", "Hvala za sve Srbendo", "Razlog više da se ne prati više reprezentacija", "Hvala na svemu što si učinio za naš fudbal divni čoveče", "Oprosti im dušane, ne znaju šta rade!"... 

 

Foto: Starsportphoto

 

 



Podsetimo, prvi gol za reprezentaciju naše zemlje Tadić je postigao 2014. protiv Velsa na  "Karađorđu" (6:1),  dok je na klupi sedeo Siniša Mihajlović.

Igrao je 16 godina za Srbiju, a selektori su mu bili Radomir Antić kod kojeg je i debitovao, Vladimir Petrović Pižon, Radovan Ćurčić, Siniša Mihajlović, Ljubinko Drulović, Slavoljub Muslin, Mladen Krstajić, Ljubiša Tumbaković i na kraju Dragan Stojković, koji je uputio javnu poruku doskorašnjem kapitenu.

Sa reprezentacijom je na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine i narednom u Kataru, kao i na EURO ove godine u Nemačkoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija