• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

20.07.2024

20:45

Strateg TSC-a: Daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu i osvojimo više bodova nego prošle sezone!

EPA

Fudbal

Strateg TSC-a: Daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu i osvojimo više bodova nego prošle sezone!

Podeli vest

Kao domaćini želimo da nametnemo svoj stil igre i da utakmicu protiv IMT-a što je ranije moguće usmerimo na svoj mlin. Želimo da se ponovo plasiramo u Evropu i daćemo sve od sebe da to ostvarimo, izjavio je trener TSC-a, Dean Klafurić (51).

Ekipa iz Bačke Topole sutra na svom terenu dočekuje IMT (19.30, Arena premijum 2), u okviru meča prvog kola Superlige Srbije. Tamo gde je prošle godine srpski stručnjak Žarko Lazetić stao sa ekipom, pokušaće ove sezone da nastavi novi šef stručnog štaba TSC-a, Dean Kalafurić.

On je na konferenciji za medije uoči meča istakao ambicije za predstojeću sezonu, sa željom da već sutra na tabeli domaćeg prvenstva upišu tri boda. 

- Odradili smo zacrtani program koji je već bio pripremljen. Pokušao sam da se, sa saradnicima sa kojima sam došao u klub, što bolje prilagodim i da koliko je to moguće, prislonim svoj stil igre i svoju ideju na ekipu. Mislim da smo dobrim delom uspeli u tome, odradili smo planirano i izbegli ozbiljnije povrede igrača, osim one teže Andreja Petrovića. Manje probleme ima i Maki Banjak, koji trenutno ne trenira i na njega ne računamo u nedelju, ali Saša Jovanović i Miloš Pantović su u treninzima i konkurišu za utakmicu - istakao je kormilar TSC-a.

 

 

"Traktoristi" su tokom leta značajno promenili igrački kadar ali i stručni štab, što bi moglo predstavljati problem za hrvatskog stratega, jer nedovoljno poznaje rivale, kao i njihovu taktiku. 

- Kao domaćini želimo da nametnemo svoj stil igre i da utakmicu što je ranije moguće usmerimo na svoj mlin. Želimo da se ponovo plasiramo u Evropu, daćemo sve od sebe da tamo ostvarimo neku pobedu i osvojimo više bodova nego prošle sezone - zaključio je Klafurić.

Foto: Starsportphoto

Detalj sa meča TSC - Zvezda od prošle sezone

Golman kluba iz Bačke Topole, Veljko Ilić, nada se uspešnoj sezoni i visokom plasmanu.

- Na svakoj utakmici smo odradili sve što je od nas traženo. U početku smo se uklapali sa novim igračima koji su došli u ekipu i bilo je malo poteškoća dok nismo uhvatili ko kako igra, ali u poslednje dve utakmice smo se namestili i pokazali kako treba da izgledamo u prvenstvu - izjavio je Ilić.

Poput trenera, i Ilić smatra da će im jedna od prepreka biti "renovirana" ekipa kluba sa Novog Beograda, ali se nada da će uprkos tome uspeti da trijumfuju.

- Svaki početak sezone je težak i prva utakmica je uvek zahtevna. Ekipe su dosta promenile igrački kadar i za sada ne znamo mnogo o njima, zato se spremamo na svoj način i sigurno je da bi nam pobeda u na početku dosta značila za nastavak sezone - podvukao je golman.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija