• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

21.07.2024

18:08

Problemi se gomilaju u Minehnu! Henes objavio rat Dejvisu: Nećeš dobiti više novca! ‚‚

EPAIMAGES

Fudbal

Problemi se gomilaju u Minehnu! Henes objavio rat Dejvisu: Nećeš dobiti više novca! ‚‚

Podeli vest

Nastavak muka oko produžetka saradnje sa levim bekom.

Punu deceniju trajala je dominacija Bajern Minhena u Nemačkoj pre nego što je u minuloj sezoni do prve titule u Bundesligi došao Bajer Leverkuzen. Suočeni sa istorijskom krizom čelnici bavarskog velikana krenuli su u rekonstrukciju igračkog kadra, ali... Pa, najblaže rečeno, ni tu ne cvetaju ruže na "Alijanc Areni" budući da bi velikan iz Zebner štrasea mogao da ostane bez dva važna šrafa. 

O interesovanju Barselone za Jozuu Kimiha priča se već mesecima, nemački reprezentativac još uvek nije stavio paraf na novi ugovor, a aktuelni mu ističe 30. juna 2025. godine. Dakle, već prvog dana janara iskusni univerzalac imaće pravo da pregovara sa zainteresovanim stranama i potpiše predugovor. 

Ipak, Kimih nije najveći problem Bajerna već jedan od najboljih levih bekova današnjice - Alfonso Dejvis. Kanađanin već neko vreme pokušava od minhenskog velikana da izboksuje novi i jači ugovor, ali Bavarci nemaju nameru da mu povećavaju platu. Zbog toga, Dejvis je započeo pregovore sa Real Madridom, a put stadiona "Santijao Bernabeu" mogao bi po istom šablonu kao Kimih, dakle, kao slobodan igrač. 

Foto: profimedia

 

Počasni predsednik Bajerna - Uli Henes, dodatno je pokvario situaciju u pregovorima sa Dejvisom svojom izjavom da Kanađanin neće dobiti povećanje plate čak po cenu da ode iz kluba. 

- Rekli smo mu vrlo jasno, ako ne odbnovi ugovor, pustićemo ga da ode. Nećemo mu dati više novca. 

Problem predstavlja činjenica da Dejvis želi samo u Madrid, a da Real nije spreman da plati obeštećenje za igrača koji bi sledeće godine mogao besplatno da dođe. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija