• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

22.07.2024

08:59

Mijatović butalno iskren: Modriću, povuci se, vreme je!

profimedia

Fudbal

Mijatović butalno iskren: Modriću, povuci se, vreme je!

Podeli vest

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić (38) produžio je ugovor sa Real Madridom na još godinu dana, ali mu Predrag Mijatović savetuje da je vreme da se povuče.

Čuveni jugoslovenski fudbaler nije štedeo Modrića. Ističe da je izgubio ulogu kod trenera Karla Anćelotija, uglavnom je ulazio sa klupe.

Letos je takođe imao ponude drugih klubova, ali ostao je u Real Madridu. Mentalno se pripremio da više nije neizostavni igrač prve postave. Prihvatanje toga smiriće i njega i trenera Karla Anćelotija. Nekome kome je toliko godina tamo teško je prihvatiti da ga izostavlja, ali... Mislim da je shvatio situaciju i od tada pokušava da pomogne ekipi. Ne znam hoće li igrati na sledećem Svetskom prvenstvu, s Lukom se nikada ne zna, ali smatram da je vreme da se povuče. Bude li to moguće u Real Madridu, još bolje - kazao je Predrag Mijatović za "Cadena Ser".

Foto: profimedia

Luka Modrić

 

Luka je stigao u Madrid za oko 35 miliona evra iz Totenhema u leto 2012. godine. Do sada je odigrao 534 utakmice u "kraljevskom dresu" i osvojio je šest pehara Lige šampiona, četiri titule u La Ligi, dva Kupa Kralja... Imao je brojne ponude da ode iz Reala, Arapi su mu nudili milione, ali je čak pristao i na manju platu  da ostane u klubu. Kako mediji prenose, novi jednogodišnji ugovor koji Modrić potpisao sa Realom težak je 10.400.000 evra bruto, što znači da će dobiti oko pet miliona evra neto, što je više nego duplo manje od sume koju je prihovodovao minulih godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Stiže nova pomoć države! Ova grupa građana može da očekuje 160 miliona dinara
Društvo

Stiže nova pomoć države! Ova grupa građana može da očekuje 160 miliona dinara

U cilju pružanja podrške privrednim subjektima za investiranje u izgradnju i proširenje proizvodnih kapaciteta za preradu divljači, ribe, proizvodnju vina, piva i jakih alkoholnih pića, Ministarstvo privrede raspisalo je u petak javni poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja pravna lica i zadruge da se prijave za Program za podsticaj prerađivačkih kapaciteta u oblasti lova, ribarstva, proizvodnje vina, piva i jakih alkoholnih pića u 2024. godini, objavio je portal Preduzetništva.

22.07.2024

10:29

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija