• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

24.07.2024

11:50

Rat se nastavlja! Napredak ismeva Partizan, pljušte psovke i uvrede

Starsportphoto

Fudbal

Rat se nastavlja! Napredak ismeva Partizan, pljušte psovke i uvrede

Podeli vest

Nastavlja se rat navijača Partizana i Napretka na društvenim mrežama, a "čarapani" su dodatno potpalili vatru posle fijaska crno-belih protiv Dinama iz Kijeva (6:2) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crno-beli su na startu Superlige dobili Napredak sa 1:0. Okršaj je počeo u prvom kolu Superlige Srbije kada je administrator profila kruševačkog kluba na Instagramu i mreži X objavio da je konačan rezultat utakmice uz fotografiju iz 68. minuta kad je fudbaler Napretka Miloš Tošeski dobio direktan crveni karton.

Pale su tada na mrežama teške reči i prozivke, a nastavaka je usledio posle kvalifikacija za Ligu šampiona. Opet je prašinu podigao administrator kruševačkog kluba na društvenoj mreži "X". Posle debakla crno-belih od 6:2, usledila je brutalna prozivka.

"Zna li se, možda, kako se završio drugi set sinoć?", napisao je administrator na profilu Napretka na društvenoj mreži "X", a komentar je bio odgovor na prokokaciju crno-belih posle utakmice u Humskoj: "Saće Terzić da vam dostavi saopštenje da objavite, samo da se probudi".

 

 

 

 

Očekivano, usledio je žestok odgovor navijača Partizana.

"Čuj ove klošare što ih je je neki Krit razmonitrao 6:0 u jedinom izlasku u Evropu",  glasi jedan od komentara nezadovoljnih navijača Partizana.
 

 

Navijači Napretka su dodali ulje na vatru.

"Šalu na stranu, ali oni su ubeđeni da njih neko krade u domaćoj ligi i izađu na Evro scenu i dobiju 6 golova u prvom meču".

 

 

"Šteta što i sinoć nisu mogli da im, skroz pošteno, gostuju na JNA...Možda bi izborili taj brejk bar", napisao je jedan navijač, dok većina nije birala reči, pa su pljuštale psovke i uvrede na sve strane. 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučević odbrusio opoziciji: Deklaracija nije pamflet, nego osnov političke borbe za opstanak Srba!
Politika

Vučević odbrusio opoziciji: Deklaracija nije pamflet, nego osnov političke borbe za opstanak Srba!

Deklaracija o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda nije nikakav pamflet i fikcija, nego prava nacionalna deklaracija i naš politički odgovor u odnosu na situaciju koja je prisutna na Kosovu i Metohiji i u Republici Srpskoj, poručio je danas u Skupštini Srbije premijer Miloš Vučević, kritikujući odnos opozicije prema ovom dokumentu.

24.07.2024

13:25

Jovanov odgovorio Milošu Jovanoviću: Kaže da je SPC temelj, a glasao protiv izgradnje crkve u Novom Sadu!
Politika

Jovanov odgovorio Milošu Jovanoviću: Kaže da je SPC temelj, a glasao protiv izgradnje crkve u Novom Sadu!

Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija sutra“, reagovao je danas, tokom sednice Narodne skupštine, na izlaganje narodnog poslanika Miloša Jovanovića (Nova DSS-POKS-NADA) i poručio da je zanimljivo kad nam o važnoj ulozi SPC govore oni koji su u Novom Sadu glasali protiv izgradnje hrama SPC posvećenog velikomučenicima stradalim u Novosadskoj raciji, zajedno sa svima onima sa kojima su kasnije bili u koaliciji.

24.07.2024

13:14

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija