• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

25.07.2024

20:00

KRAJ: Ajaks slavio protiv Vojvodine!

Starsportphoto

Fudbal

KRAJ: Ajaks slavio protiv Vojvodine!

Podeli vest

Uživo pratite prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

AJAKS - VOJVODINA  1:0 (0:0)

Strelac: Van den Bomen 87
Grad: Amsterdam
Stadion: Johan Krojf Arena

Sudija: Sezar Sato Grado, Španija

AJAKS: Pesver - Renč, Šutalo, Boš, Hato - Fric-Džim (od 62. Bergujs) , Henderson, Tejlor (od 74. van den Bomen)- Rasmusen (od 62. Gods), Forbs, Akpom od (74. Rijkof)
Trener: Frančesko Farioli

VOJVODINA: Carević – Butean, Sičenje, Crnomarković (od 79. Korać), Baros – Poletanović, Petrović – Bamidele (od 78. Nikolić), Savićević (od 83. Đorđević), Zadi-Seri - Ivanović (od 71. Vukanović)
Trener: Božidar Bandović

 

UŽIVO

DRUGO POLUVREME

95. minut - KRAJ! Ajaks je slavio minimalnim rezultatom 1:0 

90. minut - Još pet minuta će se igrati u Amsterdamu! 

87. minut - Šteta... Nije odolela Vojvodina na "Johan Krojf Areni", Ajaks vodi golom van den Bomena! 

83. minut - Poslednja promena "lala" - umesto Savićaevića u igri je Đorđević što nagoveštava da će se Novosađani braniti sa petoricom u poslednjoj liniji.

Foto: Starsportphoto

 

77. minut - Uspešno se Novosađani brane pod naletima Ajaksa! Sve manje vremena ima domaćin da opravda ulogu favorita. 

72. minut - STATIVA! Malo je falilo da Vojvodina povede u Amsterdamu, rezervista Aleksa Avramović je zapretio - 0:0!

69. minut - Pokušaj Ajaksa preko Šutala nakon kornera, nova intervencija Lazara Carevića! 

64. minut - Zapretili su "kopljanici" ponovo preko Hata, no, još jednom je na pravom mestu bio Sičenje. 

59. minut - Sada ponovo nešto bolji period Ajaksove igre, pod strahovitim pritiskom je odbrana Vojvodine. 

54. minut - Kako vreme prolazi domaćin je sve nervozniji, sada je Tejlor zasluženo dobio žuti karton nakon što je na sredini terena vukao za dres Njegoša Petrovića. 

50. minut - Daleko bolje izdanje Novosađana na startu drugog dela igre, četa Božidara Bandovića izašla je spremna da se nadigrava sa Ajaksom. 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Foto: Starsportphoto

 
PRVO POLUVREME

45. minut - POLUVREME!

42. minut - Sada su Fric-Džim i Dvejn Renč kombinovali po levoj strani i došli do kaznenog prostora Novosađana, opet je Carević morao da interveniše. 

39. minut - Sreća za Vošu! Ajaks je sada bio najbliži golu, Carević je intervenisao nakon udarca Rasmusena, potom i Crnomarković loptu izbija sa gol linije! 

35. minut -  Zapretio je Tejlor posle lepe timske saradnje, ali je pogodio prečku i izmamio uzdahe domaće publike.

31. minut - Evo je najbolja šansa Holanđana! Rasmusen je gađao sa boka, Carević se pružio koliko je dugačak i loptu poslao u korner, sreća je bila uz Vojvodinu. 

30. minut - Polako se oseti nezadovoljstvo među navijačima Ajaksa budući da četa Frančeska Fariolija deluje poporilično jalovo. 

24. minut - Pokušaj Džordana Hendersona sa distance, morao je da reaguje Carević, imaće Holanđani korner. 

Foto: Tanjug

 

21. minut - Bezidejno deluje Ajaks u prvom delu prvog poluvremena! Čak ni nakon prekida ne uspeva domaćin da ugorzi gol Lazara Carevića. 

16. minut - Uspela je Vojvodina da kreira dve akcije preko Ivanovića i Delea, ali su se Holanđani odbranili bez mnogo problema. Raduje činjenica da se Novosađani ne plaše... 

13. minut - Najopasniji u dosadašnjem delu meča je krilo Ajaksa - Forbs, ali Novosađani uspešno zaustavljaju svaki njegov pokušaj. Imali su "lale" i nekoliko pokušaja iz kontre, no, bez mnogo uspeha. 

9. minut - U amsterdamu očekivano domaćin ima glavnu reč, ali raduje činjenica da Vojvodina disciplinovano zatvara sve prilaze golu.

4. minut - Miran start meča na "Johan Krojf Areni", traje uvodno opipavanje snaga, a zanimljivo je da se grupa navijača Vojvodine čuje uprkos činjenici da je stadion ispunjen pristalicama Ajaksa. 

1. minut - Utakmica je počela! 

PRE MEČA

20:19 - Tribine velelepnog stadiona u Amsterdamu popunjene su do poslednjeg mesta! 

Foto: Informer

 

20:15 - Pravdu na "Johan Krojf Areni" deliće Španac - Sezar Sato Grado. 

20:08 - "Lalama" će današnji meč u Amsterdamu biti drugi ove sezone pošto su na startu Superlige Srbije savladali Tekstilac sa 3:1. Sa druge strane, "kopljanici" startuju takmičarsku godinu baš protiv Vojvodine, a debi na klupi Ajaksa upisaće trener Frančesko Ferioli. 

20:04 - Trener Vojvodine - Božidar Bandović, odlučio se za očekivani tim: Carević – Butean, Sičenje, Crnomarković, Baros – Poletanović, Petrović – Bamidele, Savićević, Zadi-Seri - Ivanović. 

Na klupi su dva golmana - Gočmanac i Rosić, kao i Korać, Đorđević, Vukanović, Nikolić, Jeličić, U. Nikolić, Sukačev, Veličković, Radulović i Drobnjak. 

20:00 - Dobro došli na lajv prenos prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Ajaksa i Vojvodine. Sve detalje sa ove utakmice uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija