• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

27.07.2024

18:09

Brazilski biser zaplakao na promociji u Madridu: Sanjao sam ovo... Iz Reala želim u penziju!

EPAimages

Fudbal

Brazilski biser zaplakao na promociji u Madridu: Sanjao sam ovo... Iz Reala želim u penziju!

Podeli vest

Endrik ostvario svoj cilj i zadužio dres "blankosa".

Desetak dana prošlo je od kako je Real Madrid predstavio najveće pojačanje ovog leta - Kilijana Mbapea. Francuz je isterao svoje, zadužio dres "blankosa", a u španskoj prestonici dočekao ga je veliki broj navijača. Ipak, dolazak jednog od najboljih igrača današnjice nije poslednje pojačanje za sastav Karla Anćelotija pošto je danas, prema ranijem dogovoru, na stadion "Santijago Bernabeu" doputovao Endrik. 

Mladi Brazilac nedavno je napunio 18 godina, a već nekoliko sezona pravio je čuda u domovini. Real nije želeo da čeka njegovo sazrevanje već ga je pre godinu dana kaparisao i dogovorio njegov dolazak ovog leta za ogromnih 60.000.000 evra. Da se radi o detetu videlo se na zvaničnoj promociji budući da je Endrik prilikom potpisivanja ugovora zaplakao. 

Foto: EPAimages

 

- Nisam planirao da plačem, ali je bilo jače od mene. Ovo je moj životni san, Kristijano Ronaldo je bio moj idol i zato sam postao navijač Real Madrida. To što igram za ovaj klub je impresivno, nadam se da zajedno možemo da napravimo sjajnu priču. Srećan sam, biti u ovom gradu, u ovom klubu... Hvala Bogu - rekao je Endrik. 

Budući da ga u Madridu čeka paklena konkurencija tokom poslednjih dana šuškalo se da bi Endrik sreću u prvoj sezoni mogao da potraži na pozajmici. Ipak, mladi Brazilac odbacio je mogućnost da napusti Real. 

- Zaljubljen sam u Madrid i želim da budem ovde, ništa drugo me ne zanima. Kada su počeli pregovori samo sam želeo da dođem u Real i ispišem istoriju, odavde ću u penziju. Nemam nikakav pritisak, ako mi je Bog dao ovakvu odgovornost znači da sam spreman za to - poručio je mladi Brazilac. 

Foto: EPAimages

 

Njega je na stadionu "Santijago Bernabeu" sačekao veliki broj navijača što ga je posebno oduševilo. 

- Ne sećam se šta sam juče radio jer ovo što se desilo danas je neverovatno... Vidim celu moju porodicu ovde, veoma sam srećan. Kada sam video pun stadion nisam mogao da verujem, sjajno sam pruhvaćen, svi su vikali moje ime. Nadam se da ću im se odužiti golovima i asistencijama. Želim da pomognem Realu - podvukao je Endrik. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija