• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

03.08.2024

09:27

Bomba! Srbin definitivno ide u Saudijsku Arabiju!

Starsportphoto

Fudbal

Bomba! Srbin definitivno ide u Saudijsku Arabiju!

Podeli vest

Golman fudbalske reprezentacije Srbije, Predrag Rajković (28), dogovorio je transfer u Saudijsku Arabiju i pojačaće Al Itihad, javlja poznati italijanski insajder Fabricio Romano!

Navodno su dokumenti sa golmanom Majorke već potpisani i čeka se ozvaničenje saradnje, iako je prethodnih dana Ederson iz Mančester sitija bio blizu prelaska u Al Itihad! 

Očigledno je da će ipak Srbin u pustolovinu na Bliski istok, a španski klub će od ovog transfera prihodovati 11 miliona evra! Još uvek nije poznato na koliko će najbolji igrač reprezentacije Srbije na minulom Evropskom prvenstvu potpisati ugovor.

 

 

 

 

Karima Benzeme i Engolo Kante će biti novi saigrači nekadašnjeg golmana Crvene zvezde, a u narednoj sezoni igraće protiv drugara iz nacionalnog tima, Sergeja Milinkovića Savića i Aleksndra Mitrovića.

Nema sumnje da je nekadašnji najbolji mladi golman sveta dobrano unovčio svoje umeće među stativama, a ostaje da se vidi kako će se snaći u ligi koja je u vrtoglavom usponu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija