• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

04.08.2024

10:50

Trener Anderlehta hvali Srbina: Jan Karlo je profesionalac, nikada mu ne biste dali 19 godina!

Reuters

Fudbal

Trener Anderlehta hvali Srbina: Jan Karlo je profesionalac, nikada mu ne biste dali 19 godina!

Podeli vest

Jan Karlo ostavlja veoma dobar utisak, posvećen je i ambicioznan. Veliki je profesionalac i definitivno je u mojim planovima za startnih 11, poručio je trener Anderlehta, Brajan Rimer (45).

Fudbaleri Anderlehta savladali su Sint Trojden (1:0) na samom startu belgijskog prvenstva, a u narednom kolu (nedelja, 13.30), gostuju ekipi Antverpa na stadionu "Bosuil". Uoči meča svoje ambicije izneo je kormilar "ljubičastih", Brajan Rimer, koji je tu priliku iskoristio i da pohvali novajliju u klubu, srpskog fudbalera Jan Karla Simića (19).

Naš reprezentativac je debitovao na prethodnom duelu i sasvim korektno odigrao poslednjih pola sata, a Rimer je otvoreno najavio da ga očekujemo u startnoj postavi na predstojećem susretu.

- Ostavlja veoma dobar utisak. Mlad je i na početku profesionalne karijere. Veoma je posvećen i spreman. Nikada mu ne biste dali 19 godina, veoma je zreo za svoj uzrast. Veliki je profesionalac, izuzetno je ambiciozan i jedva čeka da zaigra. Zato će i igrati ove nedelje - poručio je Rimer.

Danski stručnjak je naglasio da je srpski štoper sasvim ozbiljno pristupio treninzima i da je napredak već primetan. 

- Veoma dobro radi na treningu i već je primetan veliki napredak. Nije igrao mnogo, ali odigrao je 30 minuta protiv Sint Trojdena i dan posle toga 60 minuta protiv Serena. Možemo da kažemo da je u konkurenciji i definitivno u mojim planovima za startnih 11 - zaključio je Rimer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija