• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

06.08.2024

20:10

Nole puni baterije na primorju! Posle osvojenog zlata stigao u Crnu Goru!

profimedia

Fudbal

Nole puni baterije na primorju! Posle osvojenog zlata stigao u Crnu Goru!

Podeli vest

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković posle osvojene zlatne medalje na Olimpijskim igrama stigao je u Crnu Goru.

Srpski as je posle ogromnog uspeha na najvećoj sportskoj smotri u Parizu, gde je u nedelju u finalu pobedio Karlosa Alkaraza i stigao do najsjajnijeg odličja odlučio da se malo odmori. 

Iako se očekivalo da će se Đoković posle završenih obaveza u francuskoj prestonici uputiti ka Beogradu, on je odlučio da ipak otputuje u Crnu Goru zajedno sa svojom porodicom. 

Novi olimpijski šampion je po dolasku na primorje odlučio da se prošeta, a po običaju najmađi, ali o odrasli su ga zaustavljali u nameri da se slikaju s njim, dobiju autograme, ali i da mu čestitaju na osvojenom zlatu. Naravno, Nole im je sa osmehom svima ulazio u susret. 

Inače, Đoković je i pre odlaska na Olimpijske igre boravio u Crnoj Gori, gde se upravo pripremao za izazove koje su ga posle čekali u Parizu. On je tada uhvaćen u društvu bivše ruske teniserke, ali i velike prijateljice Marije Šarapove u Kotoru. Očekuje se da će Đoković sa porodicom na primorju ostati do utorka 13. avgusta, kada bi trebalo da se pojavi na tradicionalnom dočeku srpskih sportista ispred Starog dvora. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Sramno ponašanje hrvatskog pevača: "Bebek je u stanju je da pljune u lice Srbije, a da onda dođe i pokupi zaradu od koncerta"!
Politika

Sramno ponašanje hrvatskog pevača: "Bebek je u stanju je da pljune u lice Srbije, a da onda dođe i pokupi zaradu od koncerta"!

Sveopšta hajka koja se vodi protiv Srbije, čini mi se, u zadnje vreme posebno dobija zamajac, kako iz zemalja iz okruženja koje ne mogu da podnesu ekonomsko i vojno jačanje naše zemlje, tako i iz evropskih i svetskih krugova kojima odgovara pokorena, slaba i Srbija koja uživa vazalni status, istakao je narodnik poslanik Dejan Bulatović, komentarišući koncert Željka Bebeka na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku.

06.08.2024

20:18

TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)
Live TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)

Iran je odlučio da napadne Izrael. Samo se čeka trenutak kada će Teheran sprovesti osvetu za zločin koji je učinio Izrael. Ono što se dešava na relaciji Tel Aviv: Teheran je višedecenijski problem. U poslednje vreme, stvari su kulminirale! Sve više zvaničnika iz Tel Aviva potvrđuje ovu informaciju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Lea Kummer, dugogodišnja dopisnica sa Bliskog istoka i politikolog Vladimir Kljajić.

06.08.2024

16:04

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija