• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

08.08.2024

12:06

Još jedan Srbin ide u Premijer ligu! Piksijev "orao" se seli u London!

Starsportphoto©

Fudbal

Još jedan Srbin ide u Premijer ligu! Piksijev "orao" se seli u London!

Podeli vest

Filip Kostić na pragu transfera u Kristal Palas.

Zimus je postalo jasno da za Filipa Kostića u taboru Juventusa - mesta nema. Srpski reprezentativac ispao je iz planova bivšeg trenera Masimilijana Alegrija, a ni promena na klupi "stare dame" nije uticala na njegov status. Novi šef - Tijago Mota, ne računa na iskusnog beka zbog čega je izvesno da će on ovog leta promeniti sredinu. 

Pre mesec dana Napoli i Atletiko Madrid bili su vodeći u trci za potpis Filipa Kostića, ali se situacija od tada značajno promenila. Kako navodi "Tutosport", u ovom momentu najveće šanse da angažuje srpskog fudbalera ima Kristal Palas. Klub iz Londona je, navodno, već preduzeo prve korake, a agenti momka rođenog u Kragujevcu otvorili su poslednju rundu pregovora sa premierligašem. 

U trku za Kostićev potpis poslednjih dana se uključio i Fenerbahče, ali mediji u Italiji prenose da je mogućnost transfera u Isntabul u ovom momentu mala. Situaciju još uvek prati Atletiko Madrid, kao i Napoli. 

Foto: Tanjug/AP

 

Italijani javljaju da će Juventus za Kostićevu slobodu prihvatiti i nešto manje obeštećenje od očekivanog. U prvi mah se činilo da bi Srbin mogao novog poslodavca da košta oko 13.000.000 evra, ali će se "stara dama" zadovoljiti i svotom manjom od 10.000.000 evra. 

"Tutosport" dodaje da se u Torinu nadaju obeštećenju od 8.000.000 evra što je za klubove u današnje vreme prava sitnica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji
Kultura

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji

Zamislite svet u kom praistorijska bića, čarobne vile i svetlucave zvezde spajaju svoje čari kako bi stvorili priče koje fasciniraju i inspirišu mališane. Vulkančić vas poziva da u novim dečjim knjigama osetite magičan doživljaj koji nadmašuje obične priče i omogućava deci da urone u svet gde mašta nema granica, i gde svaka stranica donosi novo uzbuđenje.

08.08.2024

13:02

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija