• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

15.08.2024

16:13

Gde nestade stari Ronaldo?! Svet se smeje Portugalcu zbog katastrofalnog slobodnjaka i reči koje je mrmljao! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

Gde nestade stari Ronaldo?! Svet se smeje Portugalcu zbog katastrofalnog slobodnjaka i reči koje je mrmljao! (VIDEO)

Podeli vest

Što je stariji, to je sebičniji Kristijano Ronaldo (39)! Jedan od najboljih fudbalera svih vremena izblamirao se za sve pare, ali ne zbog toga što nikome ne dozvoljava da priđe lopti kada treba da se izvede slobodan udarac, već zbog toga što u poslednje vreme šutira kao početnik i uz to priča sam sebi "ja sam najbolji".

Udarci slavnog asa u poslednje vreme često završe daleko iznad prečke, a sada se to desilo i u polufinalu Superkupa Saudijske Arabije u meču njegovog Al Nasra sa Al Tavunom.

Jeste Ronaldov tim pobedio sa 2:0, a Kristijano je 23. uzastopnoj sezoni uspeo da upiše gol, ali su ga navijači stavili na stub srama iz drugog razloga.

Korisnici društvenih mreža su opleli po njemu jer je pre izvođenja slobodnog udarca rekao sam sebi "ja sam najbolji", a zatim je poslao loptu viiiisoko preko gola.

 

 

 

 

I to nije sve! Svi su primetili na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj da je Kristijano toliko željan golova, da bukvalno nije dozvoljavao saigračima iz nacionalnog tima da se približe lopti kod prekida. Zapravo, njima ni ne pada na pamet da ga pitaju, a šta tek reći za igrače u Saudijskoj Arabiji, koji ga gledaju kao Boga.

Inače, Kristijano je u osmom minutu asistirao Jahiji za 1:0, a onda je u 57. minutu postavio konačan rezultat. U finalu će se Portugalac i njegovi saigrači sastati sa Al Hlalom za koji nastupaju Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović. Oni su savladali Al Ahli nakon što je Mitrović u 91. minutu izjednačio na 1:1, a onda su obojica su pogodili u penal seriji i zakazali finale u subotu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija