• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

16.08.2024

11:00

Oglasio se Jamalov otac nakon napada! Bio sam između života i smrti! (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Oglasio se Jamalov otac nakon napada! Bio sam između života i smrti! (VIDEO)

Podeli vest

Munir Nasraui (35) , otac reprezentativca Španije Lamina Jamala (17), prekinuo je ćutanje i oglasio se iz bolnice u koju je primljen nakon što je izboden nožem u Matarou.

Otac jednog od najboljih mladih fudbalera sveta uključio se telefonskim putem u emisiju "El Chiringuito" i tom prilikom razgovarao sa novinarom Hoseom Alvarezom o svom trenutnom zdravstvenom stanju.

- Hvala Bogu da sam u bolnici, malo sam bolje. Moram da budem miran i smiren za sopstveno dobro i dobro moje prodice. Nemam drugog izbora, moram da mislim da će pravda biti zadovoljena! Hvala Bogu koji je veliki i za sve ima rešenje - poručio je Munir Nasraui nakon što je izboden u Španiji.

 

 

 

 

Otkrio je otac zvezde Barselone da je bio i te kako uplašen.

- Naravno da sam se plašio, video sam sebe između života i smrti , uplašen kao i svako ljudsko biće!  Ne znam kada ću izaći iz bolnice, nadam se što pre! Zahvalan sam što ću ponovo govoriti. Nadam se da će ove godine Barsa biti sjajan tim i da će uraditi velike stvari - rekao je on nakon što je upitan o budućnosti Laminovog kluba, pošto ne krije da već razmišlja o učinku svog sina i njegovog tima ove sezone.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Takođe, on je napisao dve poruke na svom Instagram nalogu. U prvom obraćanju se zahvalio svima na pruženoj podršci: „Hvala svima na ohrabrenju, sada sam bolje, veliki zagrljaj za sve“, napisao je Munir.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Nekoliko sati kasnije, objavio je fotografiju sa sinom nakon osvajanja Evropskog prvenstva, uz tekst: „Vratiću se jači nego ikad, ljudi moji”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija