• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

17.08.2024

08:59

Lalatović poručio Piksiju! Njega bi morao da pozoveš u reprezentaciju!

Zoran Sinko/Aleksandar Jovanović Cile

Fudbal

Lalatović poručio Piksiju! Njega bi morao da pozoveš u reprezentaciju!

Podeli vest

Novi trener Lučanske Mladosti, Nenad Lalatović (46) poručio je selektoru Srbije Draganu Stojkoviću (59) da bi, nakon povlačenja kapitena Dušana Tadića, u nacionalni tim morao da pozove Adema Ljajića, najboljeg igrača Novog Pazara.

Mladi srpski stručnjak hvali najboljeg igrača Pazaraca uoči današnjeg meča koji njegov tim igra u gostima sa ovim superligašem (17:30).

- U igri Novog Pazara gotovo da se sve „vrti” oko, po meni, trenutno najboljeg igrača u našem šampionatu, a to je Adem Ljajić. On, kao recimo i moj drugi omiljeni igrač Mirko Ivanić, igra sa toliko lakoće, pokazuje sjajne poteze i rešenja, postiže efektne golove.... Zato, javno bih izneo svoje mišljenje, posle oproštaja Tadića, Piksi bi morao da uputi poziv Ljajiću - smatra nekadašnji trener Crvene zvezde!

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Svestan je Nenad Lalatović šta čeka njegove izabranike protiv kluba koji važi za neugodnog domaćina.

- Očekujem izuzetno tešku utakmicu, jer je tim Novog Pazara je kvalitetan, ima odlične pojedince, a imaće i podršku 12. igrača - njegove sjajne navijače. Moja velika želja je da jednog dana radim u Novom Pazaru, to je prava fudbalska sredina.  Zaista bih voleo da sa Pazarcima učestvujem na evropskoj sceni, jer tu euforiju bih želeo da podelim sa njihovom vernom publikom. Ali, sada sam u Mladosti i jasno je da priželjkujem da se neporaženi vratimo u Lučane. Ponoviću, biće teško, ali verujem u ovaj tim i da možemo dostojno parirati domaćinu - smatra popularni Lalat.

 

Foto: ATA Images

 

 

 

Nije krio oduševljenje prijemom u Lučanima.

-  U novom klubu sam sjajno dočekan, za svega par dana uspostavio sam odličnu saradnju i komunikaciju sa igračima, a obzirom da nisam bio zaposlen nekoliko meseci, odmorio sam se, „napunio baterije”, pa poznavajući sebe, a i realne mogućnosti Mladosti, uveren sam da ćemo i uspeti da obistinimo planirane ambicije. Veliko mi je zadovoljstvo što ću i sarađivati sa Neškom Milovanovićem, izuzetno poštujem njegovo poznavanje fudbala, dao mi je odrešene ruke u poslu, ali naravno da sam spreman i voljan za konsultacije sa njim, jer on je dugo u Mladosti i svakako da i ovaj tim zna „u dušu”. Sa druge strane, poznajem gotovo sve igrače, reč je o iskusnim, prekaljenim internacionalcima, a tu je i nekoliko mladih, sigurno vrlo talentovanih i perspektivnih mladića. Obzirom da me za rad u zapadnoj Srbiji vezuju lepe uspomene dok sam trenirao čačanski Borac, to je i razlog više da i u Lučanima očekujem uspeh - kaže  Nenad Lalatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

(VIDEO) Rusi bi mogli da upotrebe taktičko nuklearno oružje i bez Putinovog odobrenja u slučaju kolapsa fronta! Ko bude upravljao energentima - kontrolisaće svet!
Live TV

(VIDEO) Rusi bi mogli da upotrebe taktičko nuklearno oružje i bez Putinovog odobrenja u slučaju kolapsa fronta! Ko bude upravljao energentima - kontrolisaće svet!

Brojna žarišta trenutno postoje širom sveta. Jedna bukte, druga tinjaju, a treća se tek pripremaju. Kakva je situacija na frontu u Ukrajini, ali i na Bliskom istoku, kao i kakva ratna dešavanja se odvijaju širom planete komentarisali su ekspert za energetiku profesor dr Dragan Škobalj i Mihajlo Olujić iz Centra za društvenu stabilnost tokom gostovanja u "Ratu uživo".

16.08.2024

22:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija