• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

17.08.2024

22:20

Ovakve scene nisu nedostajale! Englez se borio za život posle pada (VIDEO)

EPA

Fudbal

Ovakve scene nisu nedostajale! Englez se borio za život posle pada (VIDEO)

Podeli vest

Engleski fudbaler Ejndžel Gomes (23) nalazio se u životnoj opasnosti nakon neopreznog starta Abdula Konea na utakmici Lila i Remsa u prvom kolu Lige 1.

Francuski šampionat već neko vreme gubi na popularnosti, a današnji događaj neće pomoći broju gledalaca.

Na bivšeg igrača Mančester junajteda naleteo je defanzivac Remsa i srušio ga na pod, a kada Gomes nije davao znakove života, svima je bilo jasno da je situacija mnogo ozbiljnija nego što se u prvi mah učinilo.

Napetost se mogla seći nožem u trenucima koji su trajali kao večnost dok je Ejndžel nepomično ležao na tlu. 

Na svu sreću, brzom intervencijom lekarske ekipe fudbaleru je vraćeno normalno disanje i on je uz aplauze isrpaćen sa terena.

Foto: EPA

Gomes u dresu Lila

Njegov Lil je slavio sa 2:0 i posvetio mu pobedu, a o njegovom stanju se oglasio i klub.

"Potvrđujemo da je Gomes u svesnom stanju i da je transportovan u bolnicu. Sve naše misli su uz njega", naveli su iz Lila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)
Politika

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)

Detaljna analiza koju je sprovelo Ministarstvo odbrane Kine pod nazivom "Nacionalna zadužbina za demokratiju: šta je to i šta radi" otkriva da se organizacija NED dugo bavila režiranjem državne vlasti u drugim zemljama, mešanjem u unutrašnje stvari drugih zemalja, podsticanjem podela i konfrontacije, zavaravanjem javnog mnjenja i vršenjem ideološke infiltracije, sve pod izgovorom promovisanja "demokratije"

17.08.2024

19:08

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija