• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

22.08.2024

12:29

Problemi u raju! Modrić zabrinuo čelnike Reala zbog Hrvatske!

profimedia

Fudbal

Problemi u raju! Modrić zabrinuo čelnike Reala zbog Hrvatske!

Podeli vest

Hrvatski fudbaler i živa legenda Real Madrida, Luka Modrić (38), pozvan je na informativni razgovor sa čelnicima kluba zbog najnovijeg spiska selektora svoje zemlje Zlatka Dalića.

Ne odustaje vremešni Luka Modrić od želje da igra za reprezentaciju Hrvatske ni nakon što je "izboksovao" još jednu godinu ugovora sa najtrofejnijim klubom na svetu.

Srećni su u Madridu što i dalje imaju u svojim redovima rekordera po broju trofeja, a likuju i Hrvati jer njihov ljubimac nije digao ruke od kockastog dresa.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Ipak, mnoge je iznenadilo to što se Modrić našao na najnovijem spisku Zlatka Dalića za mečeve Lige nacija protiv Poljske i Portugala.

Bilo je posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj priča o tome da će prekaljeni as ili završiti karijeru ili imati manje obaveza u nacionalnom sastavu.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

No, kako to očigledno nije slučaj, Modrić je dobio poziv od predsednika Real Madrida, Florentina Pereza, koji je zabrinut za svog ljubimca.

Naime, alfa i omega Reala objasnio je Luki da je zbog odlaska Tonija Krosa važno da bude u vrhunskoj formi ove sezone, kako bi preuzeo ulogu koju je imao nemački as.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Zabrinuti su "kraljevskom klubu" šta bi moglo da se desi Modriću tokom mečeva za Hrvatsku, jer su u naredna tri meseca čak tri reprezentativna okupljanja, brojne utakmice reprezentacija, a Real će voditi bitke u La ligi i Ligi šampiona.

Španski mediji pišu da je Perez poručio Modriću da se nada da zna kako da se zaštiti i dozira obaveze u reprezentaciji ove sezone. Podsetio ga je da ima oko 70 utakmica na koje Karlo Anćeloti računa na njega, ali i da ima 38 godina i da odavno nije u cvetu mladosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Starović: Srbija se ne opredeljuje ni za jednog od kandidata za predsednika SAD, već se u Čikagu zalaže za sopstvene interese!
Politika

Starović: Srbija se ne opredeljuje ni za jednog od kandidata za predsednika SAD, već se u Čikagu zalaže za sopstvene interese!

Ministar za rad, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Nemanja Starović, koji predvodi srpsku delegaciju na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji u Čikagu, istakao je da učešće Srbije na tom skupu ne znači da se ona opredeljuje za bilo koja od dva kandidata za predsedničke izbore u SAD, već je to prilika da na najbolji način predstavi sopstvene interese i ostvari političke kontakte sa važnim predstavnicima međunarodne zajednice.

22.08.2024

13:44

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija