• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

22.08.2024

18:50

Prvi tamnoputi "orao" otvorio dušu! Luis Zečević Džon otkrio zbog čega je izabrao Srbiju i odjavio Englesku! (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

Prvi tamnoputi "orao" otvorio dušu! Luis Zečević Džon otkrio zbog čega je izabrao Srbiju i odjavio Englesku! (FOTO)

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije može se pohvaliti novim draguljem u svojim mlađim kategorijama – Luisom Zečevićem Džonom, talentovanim desnim krilom iz Arsenala.

Iako je rođen u Londonu i trenutno napreduje ka prvom timu ekipe iz Londona, 16-godišnji Zečević je doneo iznenađujuću odluku – odabrao je da nastupa za "Orlove" umesto za reprezentaciju Engleske.

Njegova odluka na prvi pogled delovala je kao pravo iznenađenje, ali Zečević je brzo objasnio razloge iza nje. Za njega, nije bilo dileme – želeo je da predstavlja Srbiju.

 

 

- Neverovatno je bilo predstavljati Srbiju, osećam se da sam učinio ponosnim svoju porodicu. Tečno pričam srpski, zahvaljujući mojoj mami, koja je rekla da moram da pričam taj jezik u kući moje bake, pa nisam ni imao izbor. Porodica mog oca ima korene sa Svete Lucije i iz Dominikane - rekao je Zečević.

Ovaj mladi fudbaler, koji je već privukao pažnju fudbalskih stručnjaka, svojim talentom i odlučnošću pokazuje da Srbija ima čemu da se raduje u budućnosti. Njegova odluka da obuče dres Srbije umesto "Gordog Albiona" pokazuje njegovu posvećenost i ljubav prema zemlji svojih predaka.

Navijači Srbije sa nestrpljenjem iščekuju dalji razvoj ovog mladog igrača, koji već sada najavljuje sjajnu karijeru kako u Arsenalu, tako i u reprezentaciji Srbije.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Šokantno otkriće milionskog testamenta princeze Dajane! Vilijam i Hari nisu bili jedini naslednici, postojala su i druga njena deca
Dom i porodica

Šokantno otkriće milionskog testamenta princeze Dajane! Vilijam i Hari nisu bili jedini naslednici, postojala su i druga njena deca

Svet je stao i suze su pošle kada je poslednjeg dana avgusta 1997. godine objavljeno da je najvoljenija princeza svih vremena Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Mnoge polemike su se tada otvorile, počev od njenog ljubavnog života, odnosa sa kraljevskom porodicom do testamenta koji je ostavila iza sebe i naslednika.

22.08.2024

16:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija