• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

22.08.2024

21:48

Novi Srbin na Ostrvu! Bivši fudbaler Crvene zvezde zvanično potpisao ugovor sa bivšim prvakom Engleske! (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

Novi Srbin na Ostrvu! Bivši fudbaler Crvene zvezde zvanično potpisao ugovor sa bivšim prvakom Engleske! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski fudbaler Uroš Račić zvanično je postao novi igrač engleskog Vest Bromvič Albiona, potvrdio je klub.

Račić će tekuću sezonu provesti na pozajmici iz italijanskog Sasuola, gde je prošle godine zabeležio 22 nastupa u Seriji A.

Račić, koji ima 12 utakmica u dresu reprezentacije Srbije, već je nosio dresove velikih klubova poput Crvene zvezde i Valensije. Ovaj prelazak u Englesku predstavlja ostvarenje njegovog dugogodišnjeg sna.

 

 

- Zaista sam srećan što sam ovde u Vest Bromviču. Čuo sam mnogo dobrih stvar o klubu, znam da ima sjajnu istoriju. Igrao sam u dosta zemalja i uzbuđen sam što sam u Engleskoj. To je nešto što sam oduvek želeo da probam. Znam da je tim počeo veoma dobro, uzevši četiri boda. Voleo bih da odigram što više utakmica i pomognem timu da završi što je više moguće na tabeli - rekao je Račić.

Vest Bromvič Albion, član Čempionšipa, s velikim očekivanjima ulazi u ovu sezonu, a dolazak Račića se vidi kao značajno pojačanje za njihov srednji red.

Račić će se pridružiti grupi srpskih fudbalera u Engleskoj, među kojima su Saša Lukić (Fulam), Nikola Milenković (Notingem Forest), Kosta Nedeljković (Aston Vila), Đorđe Petrović (Čelsi) i Miodrag Pivaš (Njukasl).

Navijači Vest Bromvič s nestrpljenjem očekuju da vide Račića u akciji i nadaju se da će njegov dolazak doprineti uspehu tima u borbi za povratak u Premijer ligu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija