• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

23.08.2024

10:49

Stiže spas za Radonju!? Evo ko želi Srbina!

Starsportphoto

Fudbal

Stiže spas za Radonju!? Evo ko želi Srbina!

Podeli vest

Bivši reprezentativac Srbije, Nemanja Radonjić (28), na meti je šanskog Alavesa.

Već dugo nekadašnji as Crvene zvezde ne zna gde će nastaviti karijeru, bliži se kraj prelaznog roka, a kako stvari stoje izgleda da će mu Španci ponuditi spas.

Torino ne želi više popularnog Radonju, neće se zadržati ni u Majorki koja nije želela da ga otkupi, delovalo je da je blizu Ljutice Bogdana, ali se sve na kraju izjalovilo.

 

 

 

 

Nemanja neće morati da brine za prihode, jer ima ugovor sa Torinom do naredne sezone, ali neće imati preterane koristi od ostanka, pošto nije u planovima italijanskog kluba.

No, kako javlja dobro obavešteni insajder Fabricio Romano, bivši reprezentativac Srbije je stupio u kontakt sa ljudima iz Alavesa, koji žele da nadomeste odlazak Riohe u Valensiju.

Ostaje da se vidi da li će Radonjić pristati na ponudu kluba koji igra u španskoj Primeri ili će se kockati i čekati do poslednjeg trenutka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija