• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

24.08.2024

21:31

Superliga: Nišlije srušile "dizelku", Tekstilac opametio Pazarce! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Fudbal

Superliga: Nišlije srušile "dizelku", Tekstilac opametio Pazarce! (VIDEO)

Podeli vest

Interesantna dva meča šestog kola Superlige Srbije sa gotovo istim epilogom! Fudbaleri niškog Radničkog savladali su Železničar rezultatom 2:1, dok je ekipa Tekstilca trijumfovala nad Novim Pazarom istim rezultatom (2:1).

Započele su Nišlije veoma odlučno svoj meč, pa su već u desetom minutu došli do gola. Krilni napadač Nemanja Belaković izveo je penal i preciznim udarcem doveo svoj tim u vođstvo od 1:0. Međutim, gosti iz Pančeva nisu klonuli duhom. Već u 34. minutu igre, fudbaler Železničara i još uvek neostvarena želja Partizana, Lazar Romanić je, nakon sjajne akcije svog tima, izjednačio rezultat, pogodivši mrežu domaćih.

Drugo poluvreme donelo je nešto intenzivniju borbu, s ofanzivnim namerama sa obe strane. Nišlije su ponovo preuzele vođstvo u 56. minutu, kada je 20-godišnji Dušan Pavlović uspeo da savlada čuvara mreže "dizelke" i postavi rezultat na 2:1. Domaći tim je nastavio sa konstantnim presingom do kraja meča, pokušavajući da dodatno poveća prednost, ali je odbrambena linija Pančevaca bila suviše jaka.

S druge strane, iako nije slovio za favorita na meču, Tekstilac je brzo uspostavio kontrolu nad igrom protiv Novog Pazara. Već u desetom minutu je štoper Dejan Đurić iskoristio priliku i uspešno izveo udarac iz blizine, čime je doveo svoju ekipu u blagu prednost. Pazarci nisu gubili nadu i u nekoliko navrata su zapretili, ali su se domaći čvrsto branili i sačuvali prednost do kraja prvog poluvremena.

Već po povratku sa pauze, klub kraj Jošanice je došao do izjednačenja. Mladi Filip Bačkulja je iskoristio grešku u odbrani domaćih i preciznim udarcem pogodio mrežu, čime je vratio svoj tim u igru i postavio rezultat na 1:1. 

No, Tekstilac nije dopustio da ih izjednačenje obeshrabri. Domaći su brzo reagovali, nastavljajući sa ofanzivnim napadima. U 85. minutu, internacionalac Bosne i Hercegovine Stevan Šavija je poslao loptu u mrežu Pazaraca i tako definitivno stavio tačku na trijumf svog tima. 

Pokušavali su gosti da izjednače preko njihovog najvećeg aduta Adema Ljaljića, ali su novopečeni superligaši uspeli da blokiraju sve njihove napade i odnesu pobedu.

Пласман обезедио Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija