• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

24.08.2024

21:59

Pokažite im kako se to radi! Al Hilal trijumfovao na krilima Mitrovića i Milinković-Savića! (VIDEO)

AP/Photo

Fudbal

Pokažite im kako se to radi! Al Hilal trijumfovao na krilima Mitrovića i Milinković-Savića! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Al Hilala trijumfovali su nad Al Ahdudom rezultatom 3:0, zahvaljujući srpskim fudbalerima Aleksandru Mitroviću i Sergeju Milinković-Saviću.

Već u četvrtom minutu, napadač iz Smedereva je otvorio golgeterski konto meča, pošto je preciznim udarcem nakon asistencije Al Hamadana doveo svoj tim u vođstvo. Odmah su aktuelni šampioni Saudijske Arabije nametnuli svoj ritam, koji je protivnik sa dna tabele tamošnje lige, jedva uspeo da isprati.

 

 

Isti scenario se ponovio i u 40. minutu meča. Naime, 22-godišnji iranski napadač je ponovo uputio centaršut ka srpskom gogeteru koji je bio precizan i glavom spakovao loptu u mrežu. Iako je postojala potencijalna mogućnost da golman domaćina Paulo Vitor odbrani, činilo se kao da se Brazilac uplašio kada je video da je lopta kod popularnog "Mitrogola". Pogledajte u video snimku ispod kako je izgledao drugi pogodak smederevskog napadača.

Da stvar bude još veća, u strelce se upisao i drugi srpski reprezentativac koji igra u Al Hilalu, Sergej Milinković-Savić. Vezista sa našim i španskim pasošem je u nadoknadi prvog poluvremena dao prelep gol iz "slobodnjaka" i tako definitivno stavio tačku na trijumf svoje ekipe. Ni nekoliko fudbalera iz živog zida protivničkog tabora nije uspelo da spreči maestralan pogodak Srbina!

Opustili su se gosti nakon toga, a njihova odbrambena linija olako je sprečavala sve napade novopečenog prvoligaša. Rezultat je do kraja ostao isti, a nema sumnje da će Al Hilal veličati Srbe zahvaljujući kojima su upisali i petu pobedu u nizu.

 

Пласман обезедио Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija